Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nintendo Ds Lite-hoz internete...

Nintendo Ds Lite-hoz internetet honnan tudok szerezni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Láttam youtube-on egy videót ahol egy pasi vett a nintendo ds lite-hoz opera internetet.És az lenne a kérdésem ,hogy lehet ilyet kapni M.O.-n vagy rendelni lehet valahol? Nem pont opera kell! Bármi jó.:)
2012. febr. 21. 17:28
 1/5 anonim válasza:
Engem is érdekel nekem is van.
2012. márc. 3. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
gamepark.hu,játékkonzol boltokban.
2012. márc. 5. 19:35
 3/5 anonim válasza:
Van nekem egy r8-as kártyám és micro sd-m is van nem eladó és nem adom oda de wifi is van a házunkban szerintem sikerülni fog nekem meg remélem neked is kérdezö.
2012. márc. 7. 08:41
 4/5 TomMunk válasza:
Nintendo DS browser a neve. Nekem megvan, de nagy szerencs kellett hozzá. Végig jártam az összes 576-ot, és mindenhol megkérdeztem. Az egyikben egy férfi azt mondta, írjam le a számom, ő odaadja egy ismerősének, akivel meg tudom beszélni, mert eladja az övét, és így szereztem egyet. Wiszont a TP-LINK Wi-Fi kóddal nem használható vele, szóval, ha az van akkor ne vagyél, csak ha kávézókban, ilyesmi helyeken akarsz böngészni, viszont elég lassú, videó viszont nincs rajta, mert az opera ami rajta van már régi flash-t használ.
2012. márc. 11. 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek !:)
2012. márc. 19. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!