Milyen mobil internetet ajánlanátok laptophoz?
Figyelt kérdés
Kimondottan USB stick-es megoldást szeretnék a mobilitás miatt. Sokat netezem nap mint nap. Mi a tapasztalat, melyik a legjobb? A t-mobile honlapján is látok sok-sok stick-et, de nem tudom mi köztük a különbség, azt meg nem akarom, hogy a boltban valamit rámtukmáljanak. Ja, és hűségidő nélkül szeretném - ha lehet.2012. jan. 3. 10:12
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Ott válaszd a mobilnet fület, azt nem lehet külön linkelni sajnos.
4/8 anonim válasza:
A Pannon "hipernetje" a legjobb per pillanat.
Szerintem.
5/8 anonim válasza:
Akkor már inkább a Digi.
Nincs hűség 2 évre mint a hipernél.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat - megnézem őket; sajnos "kölcsönözni" nem tudok, már felmértem a környéket :)
2012. jan. 3. 11:18
7/8 anonim válasza:
"megnézem őket; sajnos "kölcsönözni" nem tudok, "
Ezt nem értem.
8/8 A kérdező kommentje:
#7-nek magyarázat:
megnézem arra vonatkozott, hogy rámegyek a linkre, a digi oldalára és megnézem a részleteket;
"bbence36 válasza:
Én a szomszédtól lopom." ----> erre írtam, hogy én nem tudok kölcsönözni ...
2012. jan. 4. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!