Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez a hang?

Mi lehetett ez a hang?

Figyelt kérdés
A fejhallgatómból kb. 2x 5 percig hol az egyik hol a másik oldalon 40-60Hz-s hang jött. Egyszerre mindig csak az egyik oldalon és mindig tisztán egy frekvencia és rendszertelenül szaggatott mintha vmi morze jel szerű lett volna. Felvettem számítógépen a hangkártya hangjait és visszajátszáskor nem lehetett hallani semmit és a fejhallgatóm sosem csinált még ilyesmit. Mi lehetett ez? Lehet hogy tényleg vmi kódolt jel volt, pl rádió, telefon vagy ilyesmi?
2009. aug. 5. 02:41
 1/8 anonim válasza:
55%
az ufók megszállták a fejhallgatód..vagy még a belső hangok nem kizártak (mármint ahogy kommunikálnak az agyaddal azok a bizonyos űrlények)
2009. aug. 5. 08:23
 2/8 anonim válasza:

Hello, mivel a felvételen nem lehetett hallani a hangokat akkor két lehetőség esedékes:

1.A headseted a halálán van

2.Tényleg valami kódolt morzejel

Nah jó 3 lehetőség:

3.UFO-k:D

Mivel 2 válasz kilőhető, (1,3) ezért valószínű hogy befogtál 10 percre valami rádiójelet. (A mi rádiónk is ilyen, a repülőtér adó-vevő jeleit szokta befogni, aztán kicsit fölidegesít mikor megy a kedvenc számom, és a pilóta leszállási engedélyt kérxD)

Ez esetben a helyedben megpróbálnám kideríteni hogy melyik kommunikációs eszköz szól 40-60 Hz között, valamint

azt hogy a Morzejeleket hány Hz-en szólaltatják meg.

Ennyit segíthettem.

Üdv.: Valen

2009. aug. 5. 08:56
 3/8 anonim válasza:
te vagy a kiválasztott...
2009. aug. 5. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet tényleg valami rádiójel. Az ufo szentem hülyeség :D. Headset-be??? hmm...

Morze jel elképzelhető végülis.

Nekünk a kocsiba volt ilyen éjjel, hát én ugy befostam.

Hallgattuk a rádiót, és akkor egyszercsak megszakadt az adás és ugyanilyen hangokat hallottunk. Egy idő után meg elmúlt és visszajött az adás. Én is furcsálltam, kiváncsi lennék mi lehetett az.

2009. aug. 5. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFF-ért. csak picit kapcsolódik hozzá. Nekem egyszer oylan volt, beszéltem a barátnőmmel mobilon, és egyszercsak valaki elkezdett harmadik félként halózni. És akkor tökre megilyedtünk, kérdeztük hogy kerül a mi beszélgetésünkbe, és aztmondta amikor elkezdett hivni valakit nem csöngött ki hanem minket hallott.

Kérdeztük hol lakik, erre mondja hogy Szegeden. :o

Na mi meg mindketten Zalaegerszegen, ugyhogy eléggé furcsa volt.

Ugyhogy, hiába nemfogod valószinüleg megtudni mi votl az, lehet az ország másik végéből sikerült fognod az adást. :D

2009. aug. 5. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Hali!

a morze-jelek hangfrekvenciája: 1 kHz

Tehát nem morzejelet hallottál.

2009. aug. 5. 11:40
 7/8 A kérdező kommentje:
A fejhallgatóm teljesen rendben van, még semmi gondom nem volt vele, és azt sem hiszem hogy ufók szeretnének kommunikálni velem :D köszönöm a válaszokat, bár nme derült ki mi lehetett az, de legalább nem csak velem történt már hasonló :D
2009. aug. 5. 12:21
 8/8 anonim válasza:
A fentebb leírtakból (rádiós éjszakai kaland stb.) nem akarnk összehozni egy horrorfilmet?:)
2009. aug. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!