Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nvidia teljesítmény figyelmezt...

Nvidia teljesítmény figyelmeztető üzenet? (többi lent)

Figyelt kérdés
A mai nap felraktam az Nvidia GeForce GT 9600 az kártyámhoz egy új drivert és amikor végeztem ki írt egy olyat hogy nem kap elég áramot ezért a teljesítménye lecsökkentetve fut és hogy csatlakoztassam a kiegészítő kábelt... ez miért lehet mert a mostani driver nem olyan jó de ilyet sohasem írt ki,a pedig a másikon még fut a minecraft ezen a mostanin meg érzem hogy nem agya ki szívet lelkét...:( mit tegyek? ne vegyem figyelemben a hiba üzit??? vagy másik drivert próbáljak felrakni???

2012. okt. 3. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Be van dugva a plusz tápkábel a videokártyára egyébként? Azt ellenőrizted , hogy esetleg másik kábellel nem szűnik meg a hiba?
2012. okt. 3. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:

nincs be dugva kábel a vidikártyához csak a monitor xD

van egy kábelem de szerintem nem az fekete az egyik vége és több vége van piros,sárga stb.. de szerintem nem az vagy igen ?? xD

2012. okt. 3. 16:17
 3/5 A kérdező kommentje:
légyszi írjatok válaszokat ha tudtok :)
2012. okt. 3. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A video kártyára megy egy tápcsatlakozó. Ezt nem kívül kell megnézni hanem a számítógép házon belül. A tápegységből kell, hogy csatlakozzon egy tápkábel közvetlenül a videokártyára.
2012. okt. 3. 16:50
 5/5 A kérdező kommentje:
most duktam be de ugyan aszt iraj ki ijen pici vékony és fehér ment bele a kártyába a vége két feketébe végződött de aszt is be kell valahova dugni az alaplapba???
2012. okt. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!