Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Aki ért a számítógépekhez...

Aki ért a számítógépekhez internethez kicsit jobban vagy netán ilyen területen tevékenykedik vagy tapasztalt hasonlót az mit gondol? Bővebb lent!

Figyelt kérdés
Ma internetezés közben mikor megnyitottam egy új ablakot a bal felső sarokban egy ilyen kém szerű szürke alak jelent meg, úgy nézett ki mintha kém lenne, ballonkabát és kalap de csak egy fej volt, tapasztalt már ilyet valaki? Másodjára történik, esetleg lehet hogy vm program szivat?

2012. szept. 23. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
hát kémprogram is lehet vagy csak felugró ablak...1 víruskeresést futtatnék kémprogramokra keresve
2012. szept. 24. 00:58
 2/5 anonim ***** válasza:

chrome-ot használsz?

véletlen inkognitó ablakot nyitottál.

2012. szept. 24. 01:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Hehe, te szívatod magad.

a 2. válasz a jó.

2012. szept. 24. 04:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell imformatikát tanuljon az hogy rájöjjön hogy ez a Chrome inkognitó módja amit ki is ír , bekereteztem e lényeget

[link]

2012. szept. 24. 09:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor az volt, csak a gyerekem elment itthonról, és a lelkemre adta hogy ne töltsek le semmi olyat a gépére, mert édesanya létemre nem igazán értek ezekhez. De köszönöm a válaszokat. A vírusírtót és lefuttattam és egyébként talált hármat.
2012. szept. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!