Mi lehet a gond? Hogyan tudom orvosolni, elhárítani a problémát? (lehetőség szerint egy újabb láda sör nélkül). A számítógépekhez felhasználói szinten értek, oprendszer újratelepítéseket csináltam már számtalanszor.
Mio Moov M400 GPS-navigációs készülékemen(pontosabban nem az enyém,a szüleimé,de én szoktam kezelni,mert anyuék nem értenek hozzá) a gyári szoftverem mellé felrakták nekem (egy nagyon profi, informatikus ismerősöm, egy láda sörért) a gyári semmirevaló szoftver mellé a NavIgo profi gps szoftvert. Egy ideje azonban a szoftver megsérülhetett, vagy én nem tudom, mert nem adja fel a kilépés gombot (a szoftverből való kilépését).
Amúgy pedig GPS-szoftvert még soha nem telepítettem újra.Hogyan kell? Elmagyarázná valaki,aki ért hozzá? Hálásan köszönöm.
Letöltöd a IGO8 on Mio Moov ot.
Letörlöd a Gps sd kártyájárol azt ami rajta van.
Majd felmásolod az sd kártyára a IGO8 on Mio Moov mappában lévő fájlokat. Majd az Igo 8 nevű mappába a content nevű mappábol törölj ki minden fájlt!
És készen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!