Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért von le a vodafone pénzt...

Miért von le a vodafone pénzt akkor, hogyha akire rácsörgök nem veszi fel a telefont?

Figyelt kérdés

Ezt már eljátszotta velem vagy 100X-r,felhívtam az ügyfélszolgálatot,azok azt mondták,hogy hülyeség...

A telefon jó,más telefonnal és más kártyánál is szokta csinálni.

Múltkor rácsörögtem apámra a tescoban,hogy jöjjön már a kasszához,apám kinyomja erre a vodafone levon 30 vagy 40 ft-ot nem tudom pontosan..

Nem lehet őket beperelni?

2009. júl. 30. 19:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

Több alkalommal nekem is levonta a pénzt egy-egy sikertelen hívás után. Ilyenkor fel akartam hívni az ügyfélszolgálatot, amit persze soha nem sikerül. Idióta zenét szolgáltatnak a várakozás ideje alatt, az ember agya már a plafonon van. Úgy látszik, személyesen kell bemenni a Vodafon valamelyik fiókjába, habár ott sem tudnak többet mondani, mert nem értenek hozzá. Most éppen egy sikertelen hívás után azonnal küldte a Vodafon, hogy: Aktuális egyenleged xy.- Ft stb...

Pedig nem is sikerült a számot beírnom, akkor nyomtam meg a zöld gombot, amikor még 2 szám hiányzott a beírásból.

Erre mit szóltok? Egyet tudok, hogy ezt a bandát otthagyom, sőt az egész családunk!

2012. jan. 9. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!