Előbb vettem fel a telefont mint ahogy tárcsázták volna a számomat. Ez hogyan lehetséges?
IGEN...mert a szám elé be kell ütni magyarország hivószámját...
A kérdésre pedig gőzöm sincs de én elhiszem mert énvelem is olyan furcsaságok törénnek hogy...pl megálmodok egy jelenetet a suliban 1 honnapal a jövőbe reggel felkelek nem emlékszem semmire mikor elkövetkezik az a jelenet (PL:az egyik osztálytársam fejbedobja a másikat egy málnásüveggel)akkor emlékszem rá hogy ezt már megálmodtam és néha a megálmodást is megálmodom szoval hiszek ilyen furcsaságokban.
Létezhet ilyen. Vonalas telefon betárcsázás előtt vonalat ad. Ha van egy tel. szám amit hívni akarsz, akkor minden egyes szám után logikai felépítés történik. Ha felhívod pl. a (06/1)1126020-as tel számot, akkor te beírhatsz utána bármit, mert ahogy beírtad az utolsó számjegyet, megtörténik a kapcsolás (kicsörgés). Pl. ha 11260200-at hívod, és én épp pont felettem, mert épp telefonálni szerettem volna, akkor hallani fogom a 0-ás gomb DTMF hangját, hiszen véletlen 2 x nyomtad le. Ez pedig úgy fordulhat elő, hogy van ezer féle telefonkészülék, mégtöbb féle billentyűzettel. Itt is vannak olyanok, melyeknek jobb avagy rosszabb a nyomáspontja. lenyomsz egy gombot, de csak félig nyomtad le, akkor pl érintkezhet 2 x, amit kettőnek vesz.
Jelen esetben azt gondolom, ez történhetett.
off:
7:14-es
2 éve élek Angliában csak tudom h kell telefonálni.És nem kellett semmit se beütnöm mert el van mentve a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!