Mi a neve annak, amibe a telefont csatlakoztatják? Arra gondolok, ami olyan mint egy konnektor.
Nem lesz belőle problémája. Hacsak nem a régi nagy kerek aljzat, és nincs beledugva semmi, és éppen valaki hív (úgy értem hogy csöng a telefon) és éppen mindkét csatlakozót megfogja, akkor enyhe, kellemetlen bizsergést érezne, ami nem veszélyes. ...
... Kíváncsiságból megmértem, 50V körül csenget. Ha nyálas kézzel fogja meg, akkor biztos nem teszi majd mégegyszer.
Szóval ha ez a nagy régi van [link] akkor megeshet a dolog, de az újabb fajtánál [link] nem fordulhat elő ilyen, hacsak szét nem szedi, fogja a csatlakozókat és épp valaki hív titeket. De ez ellen a párod egy jól irányzott csavarrögzítéssel védekezhet a használaton kívüli aljzaton. Egy rövid kis lemezcsavar meg egy fakötés alátét eltakarja a lyukat. Középen egyik aljzatban sincs semmi olyan amit zavarna egy csavar. Vagy egy ragasztószalag is megteszi. De mint említettem, nem veszélyes a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!