Miért melegszik fel a villanykapcsoló és a konnektor? Utóbbi használat nélkül is?
Nos, eddig csak a fürdőszobai villanykapcsolónál vettem észre, hogy néha nagyon felmelegszik, ha fel van kapcsolva a villany.Ha nem használjuk, akkor hideg marad.
Most azonban észrevettem, hogy a nagyszobai konnektor is meleg.Ide be volt dugva a lámpa, de egész nap nem volt használva és ennek a dugója is fel volt melegedve.
Arra szeretnék választ kérni, hogy ez nagy probléma-e?Mitől lehet?
Igen.
Ellenőrizd a vezetékbekötések rögzítését, csavarokat húzd meg (ÁRAMTALANITVA!), vagy hivj szerelőt.
Szerelő...
Konnektornál lehet mögötte kötés, ami melegszik pl. mert habár oda nincs bedugva semmi, de odébb megy a vasaló/klíma bármi.
Mielőtt észrevettem volna a konnektor melegedését, porszívóztam sokáig a másik szobában.Ott a konnektor a szemközti falon van, tehát elég messze attól, amelyik felmelegedett.Fura..
Egyszer javította egyik konnektoromat egy ismerős, aki ért az elektromos dolgokhoz és megjegyezte, hogy elég fura nálunk az áramkör.Ez egy 4 emeletes ház egyébként.
Hát, akkor hívok szerelőt.Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!