Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért von le a vodafone pénzt...

Miért von le a vodafone pénzt akkor, hogyha akire rácsörgök nem veszi fel a telefont?

Figyelt kérdés

Ezt már eljátszotta velem vagy 100X-r,felhívtam az ügyfélszolgálatot,azok azt mondták,hogy hülyeség...

A telefon jó,más telefonnal és más kártyánál is szokta csinálni.

Múltkor rácsörögtem apámra a tescoban,hogy jöjjön már a kasszához,apám kinyomja erre a vodafone levon 30 vagy 40 ft-ot nem tudom pontosan..

Nem lehet őket beperelni?

2009. júl. 30. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
s honnan tudod hogy levonja a 40 forintot? mert ha utána az egyenleginfót hívod fel, azért megy le a 40 forint, mert az nem ingyenes.
2009. júl. 30. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem se vonnak le ilyenért.
2009. júl. 30. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Az is lehet hogy bejelentkezik a hangposta mielött kinyomna vagy felvenne.
2009. júl. 30. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Bár ez hülyeség mert pl. nincs pénz a kártyámon mégsem tudok csörgetni... Ha nem von le akkor kellene tudnom csörgetni...
2009. júl. 30. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Igencsak előfordulhat, hogy édesapádnál a "nemfogadott" esetben hangpostára fut a hívás. Azaz ha kinyom, akkor a hangposta kapcsol be. Az viszont számodra már díjköteles, és mivel perc alapon számláznak, az az egy másodperc is egy percnek felel meg.

A központ általi csöngetés nem díjköteles. Tehát ezért NEM von le a vodafone. Ha kérsz egy hívásrészletezést, azoknál a hívásoknál meg fogod látni, hogy egy másodpercre felépült a hívás. Vagyis JOGOSAN számláz a vodafone.

2009. júl. 30. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Sokszor már ha a másik vonal bejelentkezik (a te telefontársaságodnál) akkor már számláz.
2009. júl. 30. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
erre rákérdeztem és az mondták h csak akk ingyenes a csörgetés ha TE nyomod ki mivel így már a másik fél ugye válaszolt a hívásra csak épp elutasította ergo nem te nyomtad ki, ezért
2009. júl. 31. 00:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Basszus, ez nem igaz h ezért is kell fizetni?! :'(
2010. júl. 30. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem is igaz. Ha nincs beállított hangposta foglalt vagy nem felel esetére, akkor teljesen mindegy, hogy ki nyomja ki, a hívás nem épült fel, nem kell fizetni. Ha van beállított hívásátirányítás foglalt esetére, és a hívó kinyomja a telefont, akkor a hívás átfut az átirányításra, és vagy máshol kezd el csörögni, vagy jön a hangposta.

Ne terjesszetek már hülyeséget, a hívás felépüléséig a hívás ingyenes.

Az pedig elég "gáz" indok, hogy ha ingyen van miért nem tudsz csörgetni üres kártyával. Erre az a válasz, hogy az ÁSZF kimondja, a hívás indításához egy percnek megfelelő egyenleg szükséges. És semmi több.

2010. júl. 30. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó ez hülyeség. Nem akkor irányít át ha kinyomom hanem ha nincs bekapcsolva vagy foglalt. És a Vodafone alkalmazottja mondta nekem hogy ha én nyomom ki akkor a hívó fizet mert reagáltam a hívásra
2010. júl. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!