Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nagyon nagy baj van! Tegnap...

Nagyon nagy baj van! Tegnap fel lett adva a villanyszámla, és ma kikapcsolták a villanyt. Az órát nem vitték el. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 11:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ez most lényegtelen,nem hiszem,hogy most hú de le fognak nyomozni :).Most akkor nekünk,akik nem ide vagyunk be jelentve,lehet valami bajunk ebbõl?
2012. szept. 11. 13:00
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nektek semmi. Viszont villany nélkül maradtok.
2012. szept. 11. 13:25
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Anno (pár éve) az én nagyszüleimet egy ilyen villanyóra bütykölésért 400 ropira büntették, már az okot sajnos nem tudom mi miatt volt....
2012. szept. 11. 14:14
 14/28 A kérdező kommentje:
Fasza...és ha még holnap bevisszük a csekket?Látni fogják,hogy volt fogyasztás,meg ha jönnek visszakapcsolni,látszik ,hogy bele lett piszkálva?Akkor mi lesz?Egybõl viszik az órát?Vagy csak bírság lesz?Nem akarok villany nélkül maradni :S
2012. szept. 11. 14:31
 15/28 anonim ***** válasza:

Az mindenképpen jó, ha beviszitek a csekket. Ha az ember késik egy csekkel, olyankor ajánlatos azonnal a befizetettről faxot küldeni.

Amúgy miként kapcsolták ki az órát, hogy ti nem találkoztatok a műszakiakkal?

Sajnos, ha észreveszik a belenyúlást, ma már igen komolyan büntetnek érte.

2012. szept. 11. 14:57
 16/28 anonim ***** válasza:
Ja..a visszakapcsolásért is fognak kérni pénzt.
2012. szept. 11. 14:57
 17/28 A kérdező kommentje:
Bekopogtak,szóltak,majd kikapcsolták.Találkoztunk velük.Az apósom,egy gyengeelméjû alkoholista.Most mentek el az e-onosok.Kikötötték újra.Gondolom feljelentést tesznek.
2012. szept. 11. 16:41
 18/28 anonim válasza:
Vegyetek gyertyát.
2012. szept. 13. 15:18
 19/28 Pér válasza:

Én személyszerint ezt elmondtam volna a szakibácsiknak, és megpróbáltam volna hallgatásra bírni őket némi pénzmag fejében. Gondolom másodjára már nem az órából, hanem az oszlopról kötöttek le benneteket.

Az fogja a büntit kapni, akinek a nevén van az óra. Viszont ettől függetlenül azt hiszem visszakapcsolnak, amennyiben igazolja a tulajdonos, hogy a hátralékát kifizette. Jóllehet a szakibáűcsiknak bemutatott és befizetett csekk eégnek kellene hogy legyen, hogy ne kössenek ki. Beszólnak a központba, hogy ott a csekk a kezükben, központ visszaigazolja és nem kötnek le. Mindez akkor igaz, ha bankba fizettél be, mert csak az jelenik meg a számlájukon 4 órán belül. A csekkes fizetés pár nap múlva látszik, tehát a központ sem tudja visszaigazolni a szerelőnek. 8000 párszáz forint a visszakapcsolás tarifája.

Az órát minek vinnék el? Ha befizetted, visszakötik és ketyeg tovább. Most viszont, hogy a kedves papa belebabrált, esélyes, hogy igazságügyi szakértőhöz viszik, hogy hozzányúlt-e már korábban is.

Nagy köcsög banda az elektromosok.

Nekem 59%-al többet mért az órám a valós értéknél 6éven keresztül. Több mint fél milkával fizettem több vilanyszámlát, mint kellett volna. Egy éve nem tudom kivasalni belőlük. Pár napja voltam ügyvédnél, perre kell mennem a pénzemért.

"Magyarország! Én így szeretlek"

2012. szept. 13. 15:23
 20/28 racsir válasza:

sziasztok én ilyen dolgozok és ha valaki úgy köti visza a vilt sajátmagának az alapból 200-500 ezres bírság tejesen mindegy kikötöte visza a tulajt megbüntetik +automatikusan rendőrségi feljelentést von magaután áramlopásnak minősül ezért be is csukhatnak de ha mákod van megúszod +még egy 200as csekel.

a másik kérdésre válasz ha aznap befizetted a csekket mikor kimentek akor csak felkelett volna mutatni a csekket és nem kötöték volna ki. egy visszakötés ha 35000 péz az oszlopnál óránál 12.

2012. szept. 13. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!