Nagyon nagy baj van! Tegnap fel lett adva a villanyszámla, és ma kikapcsolták a villanyt. Az órát nem vitték el. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 11:36
1/28 anonim válasza:
mikor járt le? de amúgy meg mi a kérdés? gondolom be kell menni, bevinni a fizetésről az igazolást, és visszakapcsolják.
2/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor járt le.Apósom felelõs a számlákért.Ha még ma bevisszük egybõl visszakapcsolják?
2012. szept. 11. 11:51
3/28 A kérdező kommentje:
Uhhh ebbõl nagy baj lesz...neki állt bütykölni,hogy majd õ vissza kapcsolja.Ha én nem ide vagyok bejelentve bevihetem a számlát?Itt morog,hogy õ nem megy sehova.
2012. szept. 11. 11:55
4/28 A kérdező kommentje:
Úgy èrtettem,hogy mit jelent,hogy most ez,hogyan van?Ha kikapcsolják a villanyt akkor viszik az órát is.Ezt nem értem!
2012. szept. 11. 12:00
5/28 A kérdező kommentje:
Visszakötötte basszus :S,ebbõl most mi lesz,ha jönnek visszakapcsolni???
2012. szept. 11. 12:02
6/28 anonim válasza:
Mocsok nagy bírság, sőt most már az IP-det is tudják és már tagadni sem tudod.
7/28 anonim válasza:
Kaptok nagyon komoly pénzbírságot. Elképzelhető, hogy az órát is ki fogják cserélni feltöltősre.
8/28 A kérdező kommentje:
Hát ez fasza...ekkora egy hülye idiótát....IP-met nem tudhatják telefonon netezek,amúgy meg nem ide vagyok bejelentve,csak a párommal itt lakunk,az apjánál.Nekünk ebbõl nem lesz bajunk ugye?Õ se ide van bejelentve,csak após.
2012. szept. 11. 12:46
9/28 A kérdező kommentje:
Mondtam neki,hogy menjünk be az E-onhoz,elkísérem,de õ nem fog futkározni bla bla bla,lökte a szöveget.Hülye alkoholist f@sz....Most is részeg,úgy kötötte vissza....
2012. szept. 11. 12:49
10/28 anonim válasza:
Telefon még jobb, annak a helyét is könnyű meghatározni! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!