LED világításhoz mi kell? (többi lenn)
előre szólok hogy én csak kreatív vagyok, de a megvalósításhoz kéne egy kis segítség
szóval a bringa kerekét szeretném kicsit feldobni ,a tervem az hogy kis ledeket fúrok a kerékbe és azt 9V os elemről működtetném csak nem tudom hogy milyen led + ellenállás vagy hogy mi kell ehez egyáltalán ?
remélem valaki érti hogy mit akarok és tud linkelni dolgokat, hogy mi kell nekem ehez a művelethez ,+lenne egy kapcsoló , de azt gondolom csak a + ra kell kötni azt kész :D
remélem érthető volt ,hogy mit akarok és előre köszönöm a segítséget
Danys köszi nézem én is azt az 5 ezreset, most annyit nem költenék , az ezerforintos nem rossz és találtam egy boltot Keletinél ahol lehet venni lehet az lesz :D de am megtaláltam az igazit ami kéne nekem ,de az 20 ezer szóval az tuti hogy nem lesz de ha van pénzed és vennél akkor itt van erre tuti felfigyel mindenki
itt lehet venni : [link]
itt meg hogy milyen : http://www.youtube.com/watch?v=DLtbeU8FJW0
0:35nél nagyon tutin néz ki a BMXen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!