Utazni indulok,2 hétre. Szeretnék hordozható netet vásárolni. Olyant nem lehet kérni, hogy mondjuk csak 2 hétig legyen érvényes? Utána ne kelljen egyből lemondanom? -lenn-
Figyelt kérdés
Itthon van net, de laptoppal mennék kirándulni, hogy tudjam az itthoniakkal tartani a kapcsolatot..Tehát csak 2 hétre kéne..Valaki nem tud valami megoldást? (Bocsánat a fogalmakért, nem tudom mit hogy hívnak) Köszönöm!!!!2011. júl. 14. 10:18
2/7 anonim válasza:
Az első jól mondja, bemész a vodafonba veszel USB sticket és hozzá feltöltő kártyát így annyit kell netezned amennyit kifizettél érte.
3/7 A kérdező kommentje:
Fuú, nagyon szépen köszönöm nektek!!!
2011. júl. 14. 10:59
4/7 A kérdező kommentje:
Nem jó!!!! "A netjegyeket csak belföldön, a Vodafone hálózatán belül használhatod, külföldi használatra az előfizetés nem alkalmas.
Nekem Horvátországba kéne!!!! :(((((
2011. júl. 14. 11:03
5/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy működnek ezek, de tuti létezik olyan mobil net modem amibe kell sim kártya. Na veszel 1 olyant, és horvátországban meg veszel 1 feltöltős mobilnet simet és ennyi :)
6/7 anonim válasza:
Terjed a wifi, ha kávézókban, vagy éttermekben találsz, sínen vagy :)
Így kockáztatsz hogy mi van, ha nincs wi-fi, ám ez elég valószínűtlen, viszont korlátlanul tudnál adatforgalmat bonyolítani, igaz, lehet hogy csak lassan, mondjuk nem skype-olsz, csak e-mailt tudsz írni.
7/7 anonim válasza:
Külföldön a mobilnet amúgy is kb 10x drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!