Mi a véleményetek Wouxun KG-UVD1-ről?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 15:06
1/1 anonim válasza:
Én egy Wouxun KG-UVD1 P tulajdonosa vagyok. Eddig csak egysávos rádióim voltak és meg kell mondanom, elég praktikus, hogy UHF és VHF sáv is van egy készüléken belül. Szép hangja van, jó az érzékenysége, könnyű kezelni. (persze miután letöltöttem a [link] oldalról a magyarnyelvűjét :D ) A leírás szerint esőálló, bár én még ezt nem mertem kipróbálni :-) Egy dolgot hiányolok csak, a készüléken lehetne egy 12V -os bemenet, ami működés közben tölti is a rádiót. Ezt leszámítva 5/5 csillag az értékelésem.
Mint mindenki más a csapatomban, a rádiót a Cbrádió Extra! oldalról vettem, eleve nyitott verzió, tehát megy a teljes UHF VHF sávban adás-vételben.
Csak ajánlani tudom ezt a gépet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!