Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik ilyen? (2.1 to 5.1)

Létezik ilyen? (2.1 to 5.1)

Figyelt kérdés
Engem olyan átalakító érdekelne aminek az egyik fele 1 db 3.5-ös jack a másik fele pedig 3 db 3.5-ös jack aljzat. Tulajdonképpen a telefonomra szeretném rákötni az 5.1-es hangfalrendszert úgy hogy mind az 5 + a mély szóljon. Nos van ilyen? Ha igen esetleg linkelnétek hol tudok venni(Romániában(Erdély))? Előre is köszönöm !
2012. júl. 27. 19:18
 1/3 anonim válasza:

Én olyat még nem láttam, házilag lehet barkácsolni de van egyszerűbb megoldás is:

2.1-esből úgy csináltam 5.1-est, hogy volt alap két laptophangszóróm, a monitorba beépítve egy, és a mélyláda két hangszóróval.

Vettem két darab két kimenetelű 3,5-ös jack elosztót a média márktba kb 300-500 ft-ért(de tescoba is lehet kapni meg Realba és szerintem Metroba is), összedugtam őket, így lett 3 szabad helyem a két elosztóval, rácsatlakoztattam a hangszórók vezetékeit és tadamm tökéletes hangzása van.

2012. júl. 28. 11:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel én is próbálkoztam de nem lett működőképes, valahol elveszett a jel vagy nem tudom mi lett de egyik hangszóró úgysem működött!
2012. júl. 28. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
A sztereó bemenetre dugd rá a mobilod és kész, felkeveri magának 4.1-re. A centert ne várd, hogy zenével szóljon.
2012. aug. 1. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!