Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Medig kel sporrolni egy leptopra?

Medig kel sporrolni egy leptopra?

Figyelt kérdés
és menyit kell forintnak kell leni-e hogy meg vegyem
2012. júl. 21. 17:27
 1/9 anonim válasza:

ennyit kell sporrolni

[link]

2012. júl. 21. 17:33
 2/9 anonim válasza:
hát figyelj. én mindig is vágytam egy jó laptopra amid eljátszogatok és elnetezgetek, de a szüleim se zsebpénzt nem adtak se laptopot nem vettek nekem szóval volt vagy 2 év mie összesikkasztottam elég pénzt erre a laptopra. ugyanakkor ott a barátom aki egy hét alatt most 100.000 forintot fog keresni.. ezel azt akaom mondani hogy anyagi helyzetedtől függ. kb 120-200k Ft egy normális kategóiájú laptop
2012. júl. 21. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyet veszel és mennyi a jövedelmed.

Informatikus barátom legutóbbi beszólása: "le ne öntsd azt a laptopot, másfél hónapig spóroltam rá!"

A laptop kb fél milla volt...

2012. júl. 21. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
használtat már kb 30ezerert kapsz, egy netbookot kb ennek a duplájáért, azt persze már újonnan, mig egy új laptop kb százezernél kezdõdik.
2012. júl. 21. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Én azért a magyar helyesírási szótárt áttanulmányoznám, a kérdező helyében! :D

Amúgy meg a kérdésre válaszolva attól függ, milyen árkategóriájú laptopot akarsz venni és persze az is fontos, hogy honnan szerzel annyi pénzt, mert az írásod alapján, vagy max. 10 éves lehetsz! :D Vagy csak spontán diszgráfiás!

2012. júl. 21. 18:29
 6/9 A kérdező kommentje:
oké de nekem net nélkül kell
2012. júl. 22. 13:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Fishbone158 már 13 éves vagyok
2012. júl. 22. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:

meglátszik, hogy 13 éves vagy, amilyen óvodás szinten írsz helyesen!... :D minden gépet net nélkül kapsz b*szki, azt anyádék előfizetik egy szolgáltatónál!... :DD

Amúgy a kérdés, mire akarod használni? Játék, vagy sima netezés? Ha játékra akkor MINIMUM szint a 150-160 ezer forint és feljebb is mehet akár a 3-400 ezer forintos laptopig (ezek az igazi játékra való laptopok), ha nem játékra kell, akkor olyan gépet már 100-130 ezer forintért tudsz venni!

2012. júl. 22. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
azért sztem nem kell egy gyereket égetni, hogy milyen a helyesirása, meg hogy nem tudja, hogy net nélkül van-e a pc! azért van ez az oldal, hogy az alapvető kérdéseket is fel tudják tenni! én pld nagyon tudom a hejjessenirástot backi :(
2012. júl. 23. 06:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!