Hogy tudom legyőzni? Nektek sikerült már?
Figyelt kérdés
A Shrek2 -ben a játék végén ott van a Jó Tündér Keresztanya és őt nem tudom legyőzni. Ha ti letudtátok lécci írjátok le hogy hogyan! köszii2012. jún. 19. 21:45
1/6 anonim válasza:
Ott van középen az a nagy gyümölcsös tál.Már nem tudom mivel kell kardozni de menj oda a tálhoz és nyomkodd azt a gombot, de előtte lődd vissza azt a gömböt amit rád dob azt is a kardozós gombbal.(aszem az az enter, már naon régen játszottam vele), és amikor elgyengül vagy elfárad akkor nyomjad neki ezzerel.Nekem sikerült.Sok sikert!
2/6 A kérdező kommentje:
köszi . de milyen gombot nyomkodjak? xdd
2012. jún. 23. 18:03
3/6 A kérdező kommentje:
megvan csak az a baj hogy eddig egyszer dobálta a gyümiket csak :S vmi technika hogy melyik oldarról milyen irányba? :"D
2012. jún. 23. 18:12
4/6 anonim válasza:
Általában hátul jobbról lehet a legjobban de nagyon közel kell hozzá menni akár még aszem mele is lehet ugrani.
5/6 anonim válasza:
biztosan van control panel, ahol megtudod nézni a gombbeállításokat...
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :) próbálkozom és egyre nagyobb sikerrel :D
2012. júl. 4. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!