Hogyan csökkenthető az áram erőssége (ebben)?
Készítettem egy "sokkolót", de egyenlőre még próba fázisban van. A lényege, hogy egy 9V-os ACDC adaptert szétszedtem, és a kivezetésre kötöttem rá egy 9V-os elemet. Az input része (amit a konnektorba kell dugni), az lett most a kivezető. Erre kötöttem egy-egy vezetéket, és a végén alufóliát tekertem külön-külön. Pár napja még tesztelhető volt, különböző fejlesztések...stb, de ma, mikor jobban "összenyomtam" az érintkezéseket, olyan erős áramütést ad le az ujjaimba, hogy a vállam is lezsibbad.
Valami megoldás, amíg készen nem lesz, hogyan tudnám redukálni az erősségét? (több alufólia, hosszabb vezeték megoldaná?)
Köszi előre is.
Az igazi sokkoló nem 230V-al működik, hanem sokkal magasabb feszültséggel és alacsonyabb árammal.
Így a vérben nem keletkeznek vérrögök és biztonságosabb, valamint szív aritmiát sem okoz vele.
A tiéd egy öngyilkos szerkezet leginkább.
Ha meg akarsz pusztulni akkor annak vannak egyszerűbb módszerei is.
Igen, én jól értettem.
Te vagy az aki nem.
Tegyél a fordítva kötött trafódra egy műszert és mérd meg.
Biztosan nem állítom, de nagyon valószínűtlen. Egyébként multiméterrel ki lehet mérni a feszültséget meg az áramerősséget is,szerezz egyet, és kiderül.
Normál esetben nem lehet vele gond, viszont ha egy olyan emberen használod aki pacemakeres, vagy esetleg más szívbetegsége van , akkor szívleállást is okozhat.
Főleg az ismeretlen áramerősség okoz problémát, a "gyári" sokkolók is nagy feszültséggel, de extrém alacsony áramerősséggel dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!