Ingyen áram generátor. Ez tényleg működik?
édesjó istenem......
............................................________
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,
.-'---`-.
,' `.
| \
| \
\ _ \
,\ _ ,'-,/-)\
( * \ \,' ,' ,'-)
`._,) -',-')
\/ ''/
) / /
/ ,'-'
Igen működik én már kipróbáltam, viszont a videó nem teljesen jó, ugyanis kimaradt belőle egy fontos részlet. Egy kezdő áramimpulzust kell adni a rendszernek. Először is az elosztót bele kell dugni egy konnektorba, majd utána az elosztó egy konnektorának 2 lyukába szigeteletlen fém drótot kell átvezetni az elosztó egy másik konnektorába. Utána ezeket le lehet "bontani", először kiszedni a 2 fémdrótot, majd kihúzni a fali konnektorból. Majd mehet a videón látottak.
Ezzel a kis kütyüvel szinte majdnem minden elmegy, ugyanis "körforgásban" marad az áram. Így nem is fizetek villanyszámlát.
Ha ez valóban működne akkor az áramszolgáltatók csődbe is mennének....
Ez a felvétel biztos hogy csak egy trükk valahol meglett buherálva az elosztó de nyilván nem mutatják be. Nekem senki ne mondja hogy ez igazi és működik. Egy fizika tanár ismerősömnek megmutattam ezt a videót telefonon mert egyszerűen nem hittem el és ő is már látta ezt és mondta hogy meg lehet valósítani a dolgot mert körforgásban lenne az áram de amint rádugunk egy fogyasztót rögtön kimerítené. Így az a kapcsoló is maximum felvillant volna egy x időre.
Én szkeptikus vagyok.-de egyben nyitott is.
Azért kipróbáltam és nem működik.
Akinek sikerült esetleg az egy amatőr videót tegyen fel,mert addig a hozzászólóknak nehéz elhinni,hogy ha esetleg sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!