Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hangmérnökök! Hogyan vegyek...

Hangmérnökök! Hogyan vegyek fel otthon éneket számítógéppel?

Figyelt kérdés

Azt szeretném elérni, hogy van egy adott wav fájlom, ami az általam kreált zenei alap, és arra szeretnék ráénekelni úgy, hogy az éneket tudjam utána (de még jobb realtime) effektezni (reverb, chorus, esetleg autotune, stb.) A legfontosabb az hogy csupán számítógép + mikrofon használatával szeretném elérni ezt (nincs keverőm stb.), és a lényeg az hogy a fülembe fülhallgatón halljam általam kívánt mértékben a zenei alapot, és az éneket is valós időben.

LÉTEZIK EGYÉLTALÁN ILYEN PROGRAM?

Amiket próbáltam, de nem felelt meg ezeknek a kritériumoknak: Reason, Reason Record, Audacity, Cool Edit Pro.

Reasont egyszerűen nem tudtam beűllítani, egy sávra vette az éneket az alappal, ha meg nem akkor meg nem hallottam magamat vagy alapot, tehát ezek mind használhatatlanok ERRE.

Légyszíves segítsen ebbe valaki aki tényleg ért is hozzá, előre is köszönöm szépen!

2012. ápr. 13. 21:41
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

REAPER ezzel a programmal betudod állítani hogy az instrumental és az acapella hogyan játszódjon le, annyi sávot kapsz a hanganyagaidnak amennyit csak szeretnél. én ezt ajánlom. a hang effectezéséhez pedig egyértelmüen a Virtual Dj.-kinálatát. Bár vannak már frissebb verziók is, én a virtual dj 7-et ajánlom.

Tudom régi a kérdés de hátha segítettem.

2016. nov. 2. 03:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!