Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy jó fényképezőgép?

Egy jó fényképezőgép?

Figyelt kérdés
Megtudjátok nekem mondani,hogy melyik a legjobb fényképezőgép? Ami jó képeket csinál,amivel szépen lehet fotózni.
2012. márc. 3. 23:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A kérdés,hogy ki tudja melyek a legjobb fényképezőgépek amik szép képeket is csinál..Mi ebben az érthetetlen?Ha túl sokat írok az a baj,ha túl keveset az a baj.Feltettem egy kérdést.Egyszerűt.Feltételeztem,hogy lesz valaki aki felsorol pár márkát vagy pár olyan gépet amiről tapasztalatból tudja,hogy jó vagy sem.

Miért írtam volna le,hogy akár 3 milliós gép is érdekelne? Miért írtam volna le,hogy nem magamnak kellene? Hanem ajándék lenne??Ehhez senkinek semmi köze.

De 1 valaki mégis a kérdésemre válaszolt,és nem saját véleményét írta le. Csak egy egyszerű kérdésre kellett volna egyszerű választ adni,és nem magyarázkodni.Nem sértődtem meg,csak képtelen vagyok megérteni,hogy miért nem lehet magára a kérdésre válaszolni..

Köszönöm a válaszokat még ha nem voltak hasznosak..Köszönöm annak aki felfogta,és küldött linket.Sőt köszönöm a 3 milliós fényképezőgép ajánlatot is.Utána olvastam a gépnek,és nem rossz..

A továbbiakban nem kérek választ,hacsak nem gépeket mutatnak vagy ajánlanak.

2012. márc. 4. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát neked elmebajod van, már bocs. Kompakt, vagy tükörreflexes gépet keresel? Ha tükörreflexeset, akkor mondjuk Pentax 645 D. Amúgy milyen kérdés már ez, hogy Egy jó fényképezőgép? Esetleg feltehetted volna a kérdést úgy is, hogy Véleményed szerint melyik a legjobb fényképezőgép? vagy Ajánlanátok egy jó képeket készítő fényképezőgépet? A másik meg az, amit már az előttem szólók is leírtak, hogy akármennyire jó fényképezőgéped van, úgyis A üzemmódban használnád... Minden fényképező jó képeket csinál, ha ügyes kézben van. De a kedvedért írok ide 10 jó fényképezőt, és mivel hogy árkategóriát se írtál, ezért nem egy árban lévő gépek lesznek: kezdőnek egy Nikon D 3100, vagy Canon 1100 D, Canon 7 D, vagy Canon 5 D, esetleg egy Sony A 65, Pentax K-M, Nikon D300s, Pentax k-x, Nikon D 800. Mehetsz a boltba.
2012. márc. 4. 14:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Matematikai, analitikus formában írok neked választ, pontról pontra, indoklással.

Kérdés: "Egy jó fényképezőgép?"

Válasz: Ennek nincs értelme. Vagy van állítmánya, de akkor kijelentő mondat, vagy nincs állítmánya, és akkor slussz.

Kérdés: "Megtudjátok nekem mondani,hogy melyik a legjobb fényképezőgép?"

Válasz: Nem, nem tudjuk.

Indoklás: Nem létezik olyan, hogy legjobb fényképezőgép. A fényképező "jóságát" a felhasználó, valamint a felhasználási körülmények döntik el. Ez akkor is így van, ha furcsának hangzik. Olyan, mint ha azt kérdeznéd, melyik a legnagyobb szám.

A mondat utolsó része bár kijelentőnek tűnik, valójában az előző kérdőmondat része, így már megválaszolásra került.

Végül válasz arra, amit kérdezni akartál, eltekintve a realitásoktól:

Kellően jó fényképezőgép az alkalmazások jelentős részéhez a Nikon D4, Canon 1D X gépek.

Kellően jó fényképezőgép kifejezetten műterembe a Nikon D800E, a Leica S rendszer, a Hasselblad H4D sorozat, valamint a Mamiya DM gépek.

Kellően jó fényképezőgép egy kezdőnek bármi, aminek van fizikai blendéje és manuális beállítási lehetőségei.

Mivel addig már nem jutottál el, hogy a gépeknél fontosabb objektívekről is kérdezz, ezért arról nem mesélek, de jobb, ha tudsz erről is.

2012. márc. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!