Melyik a jobb canon 1100d vagy a nikon d3100?

Figyelt kérdés
első "komolyabb" gépem lenne, és nem is nagyon értek hozzá, szóval ha lehet kérlek érthetően válaszoljatok! :), már megkérdeztem pár ismerősömet, de mindenki mást-mást mondott.Szóval én inkább a canont választanám, de nem tudom.

2012. febr. 27. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nikon! Erősebb gép ! :)
2012. márc. 14. 21:26
 2/4 Forko válasza:

Így azért nem vágnám rá elsőre (amugy én is Nikonos vagyok :)). Alapjában véve nagyon hasonló mind a kettő. Egyik ebben jeleskedik jobban a másik abban.

Egy amit biztosra mondok, hogy amelyiket választod most az mellett fogsz maradni szerintem már mindvégik. Azt fogod megtanulni kezelni, azt fogod megszokni, ahhoz fogsz venni "kiegészítőket" mert +1 objektiv mindig becsuszik :D

Jelenleg Nikon D7000 játszadozok és nagyon meg vagyok vele elégedve. De játszottam már nem1 Canonnal is és egy rövid idő után megszoktam azt is és eléggé hasonló képeket tudtam vele csinálni. Persze hozzá teszem h 1 éve van meg és még mindig csak próbálgatok, tanulgatok, játszadozok vele :)

Én a Nikont választanám kicsit jobbnak tünnek a paraméterei de lehet hogy csak azért mert nagyon a szivemhez nőlt.

Inkább várd meg míg egy hozzáértő személy is mágválaszolja a kérdést. Bár ezen nagyon sok fórumon vitáznak és soha sincs kimondva h melyik a jobb (sztem egyformák) :D

2012. márc. 14. 23:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nagyon sok helyen utána néztem, és végül a canon mellett maradtam, mer jobban kézre állt, és "olcsón" meg is tudtam szerezni. :)Már most nagyon a szívemhez nőtt. :)
2012. márc. 15. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Én mindkettőt nézegettem, és végül én is a Canon ellett döntöttem. Noha a Nikon tagadhatatlanul "többet tud", nekem nem állt kézre, túl picire sikeredett. A gyári Nikkor objektívek is drágábbak, mint a Canon, (bár néha azért jobb minőségűek is).
2012. júl. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!