Melyik gép lehet jobb Nikon D3100 vs Canon 1100D?
itt egy összehasonlító:
Attól függ mi a fontosabb. Én a Canon-t választanám, mert tovább bírja, és elhanyagolható a hátránya (számomra) a Nikonhoz képest, videózni meg nem fényképezővel szeretnék. Ha picit is értesz angolul, a fenti linken a saját preferenciáid szerint tudsz mérlegelni.
Igazából ez a két gép a legelismertebb és legjobb is. Kb. ugyanazt tudják. AKi a tanácsot adta neked, nem mondott hüyleséget. Bármelyikkel jól jársz...Aztán meg ha továbblépsz, akkor már úgyis tudni fogod, hogy mi kell. Én azért választanám a Canont, mert az valóban többet bír (üzemidő) illetve olyat már láttam, ismerem valamennyire.
Ha nagyon nem tudsz dönteni, akkor nézd meg, hoyg melyikhez tudsz hozzájutni olcsóbban.
Loach
Én mind kettőt kit ben néztem a nikon d3100 18-55mm és 55-300mm kit ben van a canon 18-55mm és 55-250mm kit,az ár diferencia egy két ezer forint a két gép között,bár ez is attól függ honnan rendelem,mert egy cégtől a nikon 10EFt al olcsóbban ki jön,a nikonak pl még annyi az előnye hogy 3 év garancia van rá,míg a canonak csak 1év,viszont canonon filózom.
Loach
na már megint,akármikor akárkit kérdezek,hol jók a kit obik hol rosszak,döntsük már el akkor hogy most hogy van,van egy ismim és elég jól nyomja,3 éve fényképez és egy canon gépe van egy 18-55mm es kit obival és azt mondja nem olyan rosszak mint ahogy mondják,sőt olvasgattam pár tesztet és töb helyen is dícsérgették pl a canon 55-250mm es kit obiját.
A nikon tudom nem rossz gép de pl hiányzik belőle a expo sorozat ami a hdr képhez kell,és a magyar menü,legtöbb előnye a 3 év garinak van,mert amúgy kezd bejönni a canon 1100d ami szerintem nem sokkal kevesebb,olyan klasszikus,és ezt a gépet külföldi oldalon dícsérték profik is.
Loach
ha meg van az az összehasonlítás írj már róla légyszi,nagyon érdekelne hogy szerepel a kis canon,és neked vagy valami ismidnek nincs tapasztalata a nikon d3100 al?
meg még annyi mivel nem vagyok annyira jártas az obijektívekben,szerinzed mennyi külömbség lehet az 55-250mm és az 55-300mm között már úgy értem az az 50mm külömbség jelentős lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!