Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Androidos telefonon GPS...

Androidos telefonon GPS nyomkövetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan lesz egy xperia minim, és szeretnék kérdezni pár dolgot a nyomkövetéssel kapcsolatban. Szeretnék valami programot, vagy valami, hogy a telefon a gps segítségével csatlakozzon egy műholdhoz, és én meg a számítógéről online ezt bármikor le tudjam kérdezni (azt hiszem amerikában már van ilyen, nem tudom itt van-e...)

Valaki tudna ebben segíteni?

Előre is köszönöm! (csak holnap reggel leszek újra fönnt)

2012. febr. 12. 23:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És ha nincs internetelőfizetésem, akkor is csak akkor fog levonni, ha elvesztem és rámegyek a keresésre(a többi funkciót nem hiszem h használni fogom, ugyanis azt a telefonról is tudom, és ha csak akkor van adatforgalom, ha használom; Akkor örülnék, ha kivennék a kártyámat ha ellopják és beleraknák a sajátjukat :-D)

De persze gondolom lesz adatmennyiség akkor is, ha nem használom, dehát ez mennyi lehet 100ft/hónap?

Annyit megér, hogy megtaláljam, és ha nem adja vissza, szétverjem a képét :-D

Köszönök minden segítséget!

2012. febr. 13. 13:10
 12/15 A kérdező kommentje:

És persze ha tesztelni akarom, ottvan az otthoni wifi, rácsatlakozok, és mehet is.

1-2 hét és meg is lesz a teló!!! jehh

2012. febr. 13. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha a telefon talál wlant akkor azon megy az adatforgalom természetesen. Nem tudom havi szinten mekkora adatforgalmat bonyolíthat, de nem hiszem, hogy jelentős költséggel járna, egy alap, legolcsóbb netcsomagba simán belefér.

Ha ellopják és nem valami csökkent képességű gyp-s viszi el, akkor az első az lesz, hogy lekapja az akkumulátort és úgyis elveszted a készüléket. Ha valaki olyan hülye, hogy lopott készülékbe beleteszi a saját kártyáját, az meg is érdemli, hogy lebukjon. Talán arra használható ez az egész nyomkövetés, hogy ha elhagyod valahol a telefonod akkor rá tudsz keresni hol lehet és amíg még eléred gyorsba nyomsz rá egy nuke-ot, nehogy valaki megkaparinthassa az adataidat, profik úgyis azonnal leveszik az aksit és egy hét múlva már szét lesz bontva a készüléke alkatrészekre, de ha használják is akkor is ki lesz nyomva az agya, a McAfee addigra már rég nem fog tudni róla. És ez nem csak a McAfee-ra vonatkozik, hanem minden nyomkövetőre. Persze ha egy idióta lopja el akkor szerencséd is lehet, de ne feledd hogy a gps se milliméterpontos, ha belövi neked egy lakótelep közepére még nem leszel boldogabb, egy 10 emeletes háztömbben több100 lakás van, gondolom nem csöngetsz be mindenhova, hogy "bocsánat, maga lopta el a telefonomat?".

Szóval jó dolog ez, de ne erre alapozd az életed.

2012. febr. 13. 13:24
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát, így vagy úgy, biztos ér valamit, jópár telefonom ellopták, ha nincs meg, már futok is egy géphez :)

Mindenesetre, nagyon szépen köszönöm a segítséget és a válaszokat.

2012. febr. 13. 13:54
 15/15 Liv007 válasza:

Sziasztok! Én az Inetracker appot használom az okostelefonomon és tök jól bevált, ajámnlani tudom! Infókat itt találtok: [link]

Van egy másik alkalmazásuk is, amivel pedig látod a pozícióját más androidos eszközödön: [link]

2016. jún. 6. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!