Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Androidos telefonon GPS...

Androidos telefonon GPS nyomkövetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan lesz egy xperia minim, és szeretnék kérdezni pár dolgot a nyomkövetéssel kapcsolatban. Szeretnék valami programot, vagy valami, hogy a telefon a gps segítségével csatlakozzon egy műholdhoz, és én meg a számítógéről online ezt bármikor le tudjam kérdezni (azt hiszem amerikában már van ilyen, nem tudom itt van-e...)

Valaki tudna ebben segíteni?

Előre is köszönöm! (csak holnap reggel leszek újra fönnt)

2012. febr. 12. 23:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hm, hát... nem hiszem, hogy ez így kivitelezhető lenne, még Amerikában sem.

Olyan megoldást inkább el tudok képzelni, hogy a telefon interneten továbbítja saját helyzetét egy szerverre és ezt tudod lekérdezni te interneten keresztül az otthoni számítógépedről.

Marketen keress rá, hogy "GPS Tracking" és válogass!

2012. febr. 12. 23:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A Lookout nevu program tud ilyet (is)

am en a Where's my droid nevu programot ajanlanam, az azt csinalja, h ha kuldessz a telora egy sms (altalad elore megadott szoveggel), akk par percen belul kuld valasz smst a kovetkezo adatokkal:

-koordinatak

-sebesseg

-helymeghatarozas pontossaga (meter)

-cim (nem mindig sikerul meghataroznia)

-egy gmapsos link, amire kattintva behozza a terkepet, rajta bejelolve a telefon helyzetet

vagy pedig a Google Latitudest is hasznalhatod

2012. febr. 12. 23:25
 3/15 anonim ***** válasza:
xperia minire gyárilag adják ezt, a McAfee Security-nek van ilyen funkciója. Bekapcsolod a telefont és az egyik home screen-en ott az ikonja, beregisztrálsz és kész. Én már beállítottam, királyul működik. Le lehet zárni távolról a telefont, lehet törölni a tartalmát, stb...
2012. febr. 12. 23:58
 4/15 anonim ***** válasza:
prey az tuti működik. a többi kb egy kalap fos. A lookout az tuti csak szívás volt vele.
2012. febr. 13. 01:14
 5/15 anonim ***** válasza:

marketröl szedd le ezt : Life360 Family Locator

sajnos csak akkor jó ha van másik androidos telód is :/

2012. febr. 13. 01:42
 6/15 A kérdező kommentje:

Nekem az alap McAfee és a Lookout nevű program keltette fel az érdeklődésem.

Kérdéseim:

A McAfee-ben regisztrálok(reg ingyenes?), és utána bármikor ingyen követhetem a telómat online? Vagy fizetni kell érte, vagy hogy is van ez? (mert még nincs meg a teló, de folyton lopkodják így előre felkészülök...)

Aztán a Lookout nevű programmal a telóra beállítok egy üzenetet, és ha ugyanazt elküldöm, a telómra, akkor az visszaküldi a fentebb megadott adatokat. És ez mindössze két SMS ára?

Köszönöm az eddigi válaszokat, és előre a továbbiakat :D

2012. febr. 13. 09:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Most olvasom, h elvileg nem olyan jó a lookout, de a prey igen. Pontosabban légyszíves, nem vagyok otthon az ilyen témákban(persze az install meg minden megy...)
2012. febr. 13. 09:55
 8/15 A kérdező kommentje:

Utánanéztem kicsit, nagyon tetszik ez a McAfee, elvégre minden ingyenes, azaz, ha bemérem a telót, semmit nem kell fizetni külön? Mármint remélem. (nem kell net díj vagy ilyesmi?)

Az előbbi után még egy utolsó kérdés: Teljes, vagy próbaverzió van a telón?

2012. febr. 13. 10:47
 9/15 anonim ***** válasza:
azt az sms-es cuccot a Where's my droid tudja, bocsi ha felreerthetoen irtam
2012. febr. 13. 12:18
 10/15 anonim ***** válasza:

A McAfee tökéletesen elegendő, mindent tud amit a többi is és rajta van a telefonodon, ráadásul ingyenesen, ez jár hozzá és természetesen teljes verzió. Ellentmondó híreket olvastam arról, hogy mennyi ideig ingyenes, egyesek szerint 1 év, mások szerint a telefon teljes élettartamára. Nem láttam sehol sem információt erről, az én telefonom már be van regisztrálva, leteszteltem az összes funkciót és remekül működik, hibátlan és gyors minden. Ha csak egy évig működik, akkor is ráérsz gondolkozni majd jövőre azon, hogy mire cseréld le ha nem akarod tovább használni.

Net előfizetésre természetesen szükséged van, ezen keresztül kommunikál egymással a telefon és a szerver, de elenyésző mennyiségű adatforgalomra számíts. Alapból nincs bekapcsolva a nyomkövetés, csak ha belépsz a weboldalra és ott nyomsz egy "Track Location" gombot. Ha nem piszkálod, akkor csak ül a háttérben a szoftver és figyel, nem bonyolít értékelhető mennyiségű adatforgalmat.

2012. febr. 13. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!