Egy lithium-os akkumulátornak egy laptop esetében hány órát kell kibírnia ideális esetben?
Így kérdezni?
1. Laptopok vannak hozzá képest kis teljesítményű akkuval, és vannak jóval nagyobb teljesítményűvel "megáldottak" .
A kettő között simán lehet kétszeres üzemidő.
Ez az alap.
2. Használat: ugyanaz a laptop csendes netezéssel mondjuk 3 óra, ugyanaz játékkal "kergetve", filmet nézve, közben WiFivel torrenttel töltve 1,5 óra..
Ideális eset nincs, használati mód van...
B+! Még mindig nem árulod el a laptop típusát és a használat módját!!!
Nehéz felfogni, hogy erre max. Uri Geller tudna válaszolni!
Amilyen az INPUT, olyan az OUTPUT!
A laptop márkáját leírtad de a pontos típusát melyből a hardver, teljesítmény illetve az akkumulátor információi derülnének ki azt nem.
Én a laptopot hálózatról használom általában akkumulátor nélkül. Persze havonta 1-2-szer néha többször lemerítem és feltöltöm az akkumulátort. Az én gépem kb 2-2,5 órát megy el vele, használattól függően.
Mondjuk az igaz, hogy tényleg nem segített minket hozzá a pontos válaszoláshoz :D
Az, hogy mennyit bír egy laptop, főként az aksi típusától, és a használat módjától függ. Az 1 óra 40 perc nekem kevésnek tűnik, de a Fujitsuról nem sok jót hallottam eddig. Jó lenne, ha leírnád még az aksi típusát, meg a laptop típusát, márkán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!