Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hajléktalan fotózás. Kell...

Hajléktalan fotózás. Kell félnem? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Egy projekthez kellene a kép, amin egy hajéktalan van. Budapesten mennék körbe. 200.000Ft értékű cuccal a kezembe nem biztos, hogy jó ötlet, de meg kell csinálnom. Odamegyek hozzájuk, megkérdezem, hogy lefotózhatom-e őket. ÉS ha agresszívek lesznek? Nem tudom hogy mit csináljak ott.

Köszönöm a válaszokat.

15/F

2012. jan. 26. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell kérdezősködni, csak menj oda, fotózd le és menj tovább. Ha félsz, vigyél magaddal valakit.
2012. jan. 26. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:

10 méter távolságról...

ne kérdezz semmit csak csináld ha elkezdenének kergetni akkor meg fuss el

basszus milyen idióta feladatot kaptatok...

nem találsz képet neten?

2012. jan. 26. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hova teszed a képeket fel. Tanuld meg, azért nekik is vannak jogaik. Tudom most sokan leszólnak, de nem ba. Szerintem inkább adj neki valami kaját, innivalót (ne piát) és kísérd el egy napján. aztán tudsz jó képeket lőni. De am, jah kérdezd meg. a normálisabbjai nem szólnak be, nem kavarnak.
2012. jan. 26. 16:51
 4/8 anonim válasza:
Ha jó ar csövest fotózol akkor nem gond, mi gond nélkül fotóztunk egyet némi ellenszolgáltatás fejébe (pénz). Utána meg mondta, hogy másvalaki 1000et is adott neki
2012. jan. 26. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire félsz h baja lesz a kütyünek vigyél egy egyszerűbb gépet.
2012. jan. 26. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Iskolai pályázat. Canon 1000D gépem van. Mivel 70-300 objektívet használok, ami majdnem 30cm, így talán amiatt fog nekik megtetszeni. Minden esetre viszek magammal pénzt. Köszönöm a válaszokat :)
2012. jan. 26. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Így legalább lesz pénzük is a jó géphez...
2012. jan. 26. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Hajléktalan vagyok. Ha meglátlak, hogy a fényképezővel settenkedsz körülöttem, elkaplak és a seggedbe dugom az objektívedet.

Persze, ha hoznál valami ellátmányt, talán még pofákat is vágok neked.

2012. jan. 26. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!