Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » RAW fájlformátumot tudok...

RAW fájlformátumot tudok nagyítani?

Figyelt kérdés
Canon 350D fényképezőgéppel készítek RAW formátumban fotókat, a felbontása 3456 x 2304 pixel. Photoshop-ban meg tudom növelni a méretét minőségromlás nélkül? Ha igen, akkor mekkora mértékig (pixelben?)??? Erre a funkcióra megfelelő az Image » Image Size...??
2012. jan. 22. 11:58
 1/8 anonim válasza:
Meg tudod nagyítani, minőségromlás nélkül, de jobb nem lesz...
2012. jan. 22. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, ha most van 3456*2304 pixeled, ami hordozza az információt, ebből nem lesz több, tehát ha nagyobbra konvertálod (a program interpolálásnak hívja), akkor romlik az egységnyi felületre eső minőség...
2012. jan. 22. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Közel A3-as méret. Hová akarod nagyítani?
2012. jan. 22. 12:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval nem lehet nagyítani. Konkrét cél nincs, hogy mekkorára nagyítottam volna, csak nagyobbra, mert szükségem lett volna minél nagyobbra. Ezek szerint akkor nem lehet?!
2012. jan. 22. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet, de ezt a választ már pontosan megkaptad.

Bárhányszor kérdezed, akkor sem lehet.

Igazából nem értem mire nem elég ez a felbontás.....

2012. jan. 22. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért nem értem, mert ez a felbontás kb. kétszer akkora, mint 2 darab méteres full HD TV-n maximális felbontásban megjeleníthető kép!
2012. jan. 22. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazából fogalmad sincs, mekkorára lenne szükséged. Először nézz ennek utána, vagy írd le, mire kell a kép.
2012. jan. 22. 19:33
 8/8 anonim válasza:
Első vok: igenis lehet nagyítani, de nincs értelme. Csak egymás mellett több ugyanolyan pixel lesz. A minőség marad, ezért mindegy, hogy a képernyő nagyítva jeleníti meg vagy igazából is nagyítva van.
2012. jan. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!