Divx codec telepítése, hogyan?
Figyelt kérdés
Helló,ma lett újra telepítve a gépem(windows 7) és ugye mindent letöröltem ,ezzel együtt a divx codecet is.Az lenne a problémám hogy feletelepítettem a divx plus codec packot,és a videószerkesztőm(sony vegas 11) nem tud divx formátumba konvertálni videót,vagyis nem észleli.Ezt hogyan tudnám megoldani?2011. dec. 25. 19:54
1/8 Macs1209 válasza:
Ne használj szemetet. Szedd le az FFDSHow filtert, abban minden benne van. Google kidobja, mondjuk afterdawnról lekapod.
Ha MKV-t is akarsz lejátszani, akkor még a Haali media splitter kell.
Ha csak filmet akarsz nézni, nem kell codec pack, KMPlayerbe benne van minden.
"Miért akarsz DivX formátumba konvertálni ?"
DivX az video kódolás, és nem formátum.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen kódólni szeretnék,azért hogy ne legyen 25gb a videó ,az előző gépemen működött rendesen feltelpítettem,talán pár fájlt átmásoltam a codec mappából a sony vegas mappába(amit most is megtettem,de úgy se jó).Ja és az xp op-rendszer volt
2011. dec. 25. 20:30
3/8 Macs1209 válasza:
FFDShow támogatja encode-t is... amúgy kódold avi konténerbe, de divx helyett inkább használj xvid-et. Ha normálisan állítod be, azonos méretű xvid sokkal szebb lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Kösz,csak az idegesít h előző gépnél semmi baj se volt se a sonyval se a divx codeccel mostmeg 3 órája szenvedek vele hogy észlelje a program,de nem :@...ráadásul teljesen más win7nél a megjelenés
2011. dec. 25. 20:53
5/8 Macs1209 válasza:
Ez ilyen, utána kell olvasni sokat, ha áttérsz más rendszerre.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen :) ,most töltök le egy xvid codecet szólok ha észleli/nem észleli a sony vegas :D
2011. dec. 25. 20:56
7/8 A kérdező kommentje:
NA ezt észlelte,köszi a segítséget :)
2011. dec. 25. 20:59
8/8 Macs1209 válasza:
:) Nincsmit, lehet nyomni a plusszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!