Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Divx codec telepítése, hogyan?

Divx codec telepítése, hogyan?

Figyelt kérdés
Helló,ma lett újra telepítve a gépem(windows 7) és ugye mindent letöröltem ,ezzel együtt a divx codecet is.Az lenne a problémám hogy feletelepítettem a divx plus codec packot,és a videószerkesztőm(sony vegas 11) nem tud divx formátumba konvertálni videót,vagyis nem észleli.Ezt hogyan tudnám megoldani?
2011. dec. 25. 19:54
 1/8 Macs1209 ***** válasza:

Ne használj szemetet. Szedd le az FFDSHow filtert, abban minden benne van. Google kidobja, mondjuk afterdawnról lekapod.

Ha MKV-t is akarsz lejátszani, akkor még a Haali media splitter kell.

Ha csak filmet akarsz nézni, nem kell codec pack, KMPlayerbe benne van minden.

"Miért akarsz DivX formátumba konvertálni ?"

DivX az video kódolás, és nem formátum.

2011. dec. 25. 20:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen kódólni szeretnék,azért hogy ne legyen 25gb a videó ,az előző gépemen működött rendesen feltelpítettem,talán pár fájlt átmásoltam a codec mappából a sony vegas mappába(amit most is megtettem,de úgy se jó).Ja és az xp op-rendszer volt
2011. dec. 25. 20:30
 3/8 Macs1209 ***** válasza:
FFDShow támogatja encode-t is... amúgy kódold avi konténerbe, de divx helyett inkább használj xvid-et. Ha normálisan állítod be, azonos méretű xvid sokkal szebb lesz.
2011. dec. 25. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Kösz,csak az idegesít h előző gépnél semmi baj se volt se a sonyval se a divx codeccel mostmeg 3 órája szenvedek vele hogy észlelje a program,de nem :@...ráadásul teljesen más win7nél a megjelenés
2011. dec. 25. 20:53
 5/8 Macs1209 ***** válasza:
Ez ilyen, utána kell olvasni sokat, ha áttérsz más rendszerre.
2011. dec. 25. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen :) ,most töltök le egy xvid codecet szólok ha észleli/nem észleli a sony vegas :D
2011. dec. 25. 20:56
 7/8 A kérdező kommentje:
NA ezt észlelte,köszi a segítséget :)
2011. dec. 25. 20:59
 8/8 Macs1209 ***** válasza:
:) Nincsmit, lehet nyomni a plusszokat :D
2011. dec. 25. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!