Igo 8 telepítése Wayteq x920 BT-re hogy megy?
Nekem is pont ilyen van, kicsit vacakolni kellett vele de megoldottam.
Max. 4GB-os SD kártyát kezel, de az IGO8-nak kell is a 4GB.
Ha XP-d van akkor fel kell tenni a Microsoft Active Sync nevű progit mert csak azok keresztül fogod látni a wayteq-et.
De ha van kártyaolvasód akkor az is elég. Nekem nem kellett telepíteni csak rámásoltam a kártyára és átneveztem a mappát, hogy az indító ikon megtalálja.
Az Igo8-hoz érdemes föltenni a dimka skint, ezzel már egész pofásan néz ki és többet is tud.
Kérlek, részletezzétek, hogyan kell, mert ebből senki nem tud meg semmit!
Köszi!
1., Sd kártyára rámásol.
2., Kütyüben van egy menüpont, ahol ki lehet keresni, hogy honnan futtatod a térképszoftvert.
3., beállít.
Ha esetleg nem indul el, akkor a felmásolt program hibás.
Leírom az én módszeremet is:
Töltsd le ezt a file-t:
Ezután csak annyi a dolgod, hogy az igo8 mappát és tartalmát ráhúzod a kártyára, majd miután bekapcsoltad, beállítod hogy az igo8.exe honnan induljon. Én is sikeresen túlbonyolítottam, de vagy 10 fórumoldal átnyálazása után rábukkantam erre az egyszerű megoldásra.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kíváncsi lennék az utolsó hozzászóló módszerére, csak sajnos a Rapidshare linket törölték...!
Nekem az a problémám, hogy XP alatt nem ismeri fel a gép az X920-amat!Mi lehet a gond?Valamilyen programot le kell hozzá szednem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!