Ha belépek a 'D' helyi lemezemre, mindig kiírja, hogy "advanced filter and codec pack" vmi telepítése. De nem tudja feltelepíteni. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
mert kiírja h "error 1309. error reading from file: C:\\\\WINDOWS\\\\installer\\\\program files\\\\filtercodecpack\\\\QT\\\\quicktime. Ico. Verify that the file exists and that you can access it. "2009. máj. 6. 15:15
1/5 anonim válasza:
Az egy elég átfogó Codec pack, van benne FFDshow, Haali enkóder/dekóder, LameDrop.
Javaslom hogy pucold le a gépről.
Windows Installer Cleanup tool használható erre a célra. Az egész codec pack-et távolítsd el a gépről.
Nekem bevált:)
2/5 anonim válasza:
Akkor mit is kell csinálni egyszerűbben?
3/5 anonim válasza:
[link] <-- innen letöltöd a Windows Installer Cleanup toolt, majd annak segítségévéel letörlöd a codec packot. Rem így világosabb:) ha nem, majd írsz:)
4/5 anonim válasza:
Jah kösz!
Én úgy csináltam meg, hogy volt két kodek pack gépen, letölöltem az összeset, és letöltöttem egy újat és feltelepítettem.
Szerintem az volt a hiba, hogy kiütötték egymást.
De ez csak az én tippem.
Mindegy mostmár jó a gépem és ez a lényeg.
XD
5/5 anonim válasza:
:D
A lényeg h megoldottad és mostmár minden ok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!