Milyen lenne megfelelő?
Üdv!Milyen laptop lenne nekem a megfelelő?
~olcsóbb legyen /80.000-100.000/
~Ne legyen NETbook
~11 éves lánynak kezelhető legyen, és ne legyen vele macera
~Minőségi
Köszi a válaszokat!!=))
#2 vagyok
pl egy apple op.rendszeres mac-t biztos nem oan könnyű kezelni mint egy win7-est.
"-#2 vagyok pl egy apple op.rendszeres mac-t biztos nem oan könnyű kezelni mint egy win7-est.
-Na erre gondoltam.:)Szóval ajánlatok??"
Hát erre biztos nem gondoltál mivel Apple Macintosh operációs rendszerű laptopok (MacBook-ok) Magyarországon 300.000 Ft-nél kezdődnek ami enyhén túllépi a keretedet, így hát marad a Windows ami eddig is írtam.
És ne gyere már megint a koroddal mert hiába leszel három év múlva annyi idős mint pl. én, nem fogsz hirtelen megvilágosodni és többet tudni a számítógépek működéséről, amit meg a suliban tanítanak az édeskevés a számítógép teljes körű használatának elsajátításához (még ha nem is használsz ki mindent). Gondolom nem is csinálnál semmi olyat amire erősebb rendszer kéne max. internetezés, filmnézés, zenehallgatás stb., stb..., tehát lényegében neked mindegy, hogy milyen laptopot veszel.
Elmondom, hogyan válassz: Bemész valamelyik elektronikai szaküzletbe (Media Markt, Saturn stb...), megkérsz egy kedves munkatársat, hogy mutasson neked egy márkás laptopot "80.000-100.000"-Ft között, és ha elvégezted ezt a bonyolult procedúrát kiválasztod a neked legjobban tetszőt és pont. (Ha laptopot veszel úgyis Windows-os lesz tehát teljesen ugyan úgy kell kezelni mint a többi Windows-os számítógépet és nincs olyan, hogy "kacifántos" gép max. nem értesz a rendszeréhez).
F/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!