Ehhez hasonló, de megfelelő méretben?
Figyelt kérdés
Egy ilyet tokot szeretnék, semmi extra, csak hogy a táskába lehessen rakni, és védje rendesen.
Amíg csak a gép van az objektívvel, addig nem szeretnék nagyobb táskát venni, feleslegesnek tartom, hisz nem használnám ki.
Ennek a mérete nem jó, legalábbis úgy számoltam, hogy nem férne bele, mert rövid lenne az objektív miatt.
A gép egy Nikon D5100 egy 18-105mm-es VR objektívvel.
Van valami ötlet?
2011. aug. 7. 02:33
1/1 A kérdező kommentje:
Az ő méreteit nem találtam meg.. ez nem tok, hanem táska, szimpatikus volt eddig, csak az volt vele a bajom h nagy, és ugyan úgy nem használnám ki, de most találtam egy képet amin meg van pakolva.. szerintetek ez mekkora táska lehet, mi fér el benne?
tetszik, de most jobban örülnék, csak egy olyan kis toknak, ami az első link volt, remélem sikerül találni.
2011. aug. 7. 03:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!