Milyen lenne megfelelő?
Üdv!Milyen laptop lenne nekem a megfelelő?
~olcsóbb legyen /80.000-100.000/
~Ne legyen NETbook
~11 éves lánynak kezelhető legyen, és ne legyen vele macera
~Minőségi
Köszi a válaszokat!!=))
packard bell easy note tk (110 ezer ft)
3 GB ramos
webkamerás, jól néz ki, 15,6'-es képernyő, könnyű (mármint súlyra), windows 7 operációs rendszer rajta az alap
és így néz ki ;)
ien van nekem is naon szeretem
13/L
2. vagyok
am én az extreme digitalban vettem 110 ezerért, de a media markt-ban meg 150 ezer
Áh, ez az értelmes párbeszéd "WiFi-s? mert nincs itthon Wifi telepítve..:((" Ez számomra értelmezhetetlen. WiFi-t nem lehet telepíteni. Egyáltalán milyen laptopot adnak MA amiben nincs WiFi vevő???
"vegyél hozzá wifit is, nem oszt nem szoroz =)" WiFi-t nem lehet venni!!!
"mobilnetről is jó, ugye?" Nincs rajta SIM kártya bemenet, de mi akadályoz meg téged abba hogy beledugj egy mobilnet sticket?
másodiknak: A belinkelt képen látható laptopot Linux operációs rendszerrel adják, nem Windows 7-el. "könnyű (mármint súlyra)" szerintem a tömegre gondoltál de mindegy...
Ja és kérdező: Mit értesz az alatt, hogy "11 éves lánynak kezelhető legyen"??? Ez is egy értelmetlen dolog. Ha veszel egy laptopot akkor nyilván Windows operációs rendszer lesz rajta és mivel gondolom Windows-on nevelkedtél ugyan olyan mint bármelyik gép amit valaha használtál, tehát kezelhetőségi szempontból ugyan olyan mint (majdnem) bármelyik másik számítógép.
"am én vok a 11 éves lány.xDD .." A büdös életben nem jöttünk volna rá.
UI.: Nem értem mit esztek a kinézetén, pont úgy néz ki mint bármelyik másik laptop. Ja és a Jézuska megdobhatna benneteket egy helyesírási szótárral!
Üdv!
# 7 vagyok - Kacifántosabb gépek??? Példa?
F/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!