A routerem jelszava kéne a wifihez. Hol lehet megtalálni?
Figyelt kérdés
T-home-os, nem tudom fontos-e ez az infó2011. nov. 11. 19:52
1/4 bánomisén válasza:
Elvileg a jelszó gyárilag rajta van a routeren, valahol kívül.
2/4 anonim válasza:
Igen, fontos ez az infó! Nézd meg a router pontos nevét ( típusát). Írd be a googliba, az majd kiírja neked, hogyan tudsz belépni a saját routerodba. És aztán ott megnézed, hogy a wifi be lett e kapcsolva egyáltalán rajta, és ha igen, lett e állítva rajt jelszó. Ha igen, de elfelejtetted felírni, akkor van mód új jelszó írására stb. Ha már benn vagy látni fogod. Sok sikert. Ne izguljál, bajt nem tudsz a matatásoddal csinálni. Van még egy tippem: Ha már ugyis lehajolsz a routerhez, akkor kívülről is tapogasd meg, nem túl forró e? Ugyanis ez erősen befolyásolja a működését. Én raktam alá egy kis ventit, a pc táplálja.
3/4 anonim válasza:
hard reseteld (gombbal), majd próbálkozz a hasára írt jelszóval. én is ezt tettem anno.
4/4 anonim válasza:
Ha még nem állítottad el a gyárit, akkor típus alapján a neten megtalálod. Nekem mondjuk kívül nincs feltüntetve rajta, de ha lenne se mennék fel leolvasni, mert a padláson van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!