Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van valakinek Millenium MN...

Van valakinek Millenium MN 9313 otthoni időjárás állomása?

Figyelt kérdés
Az enyémmel az lenne a gond,hogy a külső hőmérsékletet nem akarja érzékelni.A külső jeladójától akkor sem veszi a jeleket,ha 10 cm-re van tőle.Már minden csatornát próbáltam,vadiúj elemek vannak benne,mégsem mutatja.Valakinek valami ötlete?
2011. nov. 7. 12:57
1 2
 11/18 5455 válasza:
Sziasztok... Valaki megtudná mondani melyik gombbal lehet a MIN-MAX hőmérsékletet megnézni???
2011. dec. 26. 17:12
 12/18 Laklasz válasza:

Sziasztok

Nekem van ilyen időjárásállomásom és nincs semmi baj vele, rendesen működött, viszont egy szélvihar elvitte a külső érzékelőjét, így ha valaki tudna nekem ilyet adni, azt nagyon megköszönném, vagy honnan tudnék csak külső jeladót szerezni?

2012. jan. 10. 09:21
 13/18 anonim válasza:
Nemrégiben vásároltam én is egy ilyen időjárás állomást. Nem egy csúcsminőség, de ennyi pénzért ne is várjunk többet. Nekem abszolút bevált, jól mutatja a külső és belső hőmérsékletet is egyaránt. ( Hagyományos hőmérővel tesztelve) Az MN9313 szérián belül a mostani kiadásoknak másabb az áramkör elrendezése. A 8550-es tranzisztor teljesen más helyen van. Ami még fontos, hogy egy mikrofon van benne az érem szerű "pityegő" helyett és kb egy atomrobbanás kell hozzá, hogy felvillanjon a szép kék háttérfény. Ki is vágtam belőle és ment bele a jó öreg bevált "lapos". Tettem kísérleteket a hálózati betáplálásra 3V-os NEM stabilizált adapterrel, melynek az eredménye: Ugyebár a készülék hátulján van egy gomb amivel a háttérfényt kapcsolhatjuk ki illetve be, hogy hangra aktiválódjon. Bekapcsolt állapotban működik a háttérfény, de folyamatosan (amit nem értek) és a kijelzőn is rendben van minden, bár kicsit vibrál. Ami érdekes, hogy világít a lemerült elem ikon. Kikapcsolt állapotban a háttérfényen kívül ,minden egyes szimbólum világít a kijelzőn folyamatosan (megint nem értem) Leválasztottam az adapterről, vissza a 2db 1,5V-os AA elem és minden működik. Ha esetleg van ötletetek, hogy lehetne megoldani a hálózati be tápot , hogy minden tökéletesen működjön szívesen veszem a visszajelzéseket. Még egy fontos dolog: ha valakinek kedve szottyanna kísérletezni ilyesmivel felejtse el a NOKIA 3,7V-os töltőjét, ugyanis az nem a töltő feszültség, hanem 3,7V-os akkumulátorhoz való. A valós feszültség kb a duplája és ez biztos, hogy tönkrevágja a készüléket.
2012. nov. 17. 22:22
 14/18 anonim válasza:
Helló.Én is kaptam egyet karácsonyra ami az utolsó volt a polcon de nem volt jó.Visszavittem és mivel nem volt másik visszakaptam a pénzem.NE vegyetek ilyet Nem jó de itt egy link nézd meg ilyenem van,tökéletes. [link]
2012. dec. 29. 15:30
 15/18 anonim válasza:
Bocs rossz linket adtam meg: [link]
2012. dec. 29. 15:32
 16/18 anonim válasza:
VAlaki tud valamit arról hogy ezek az állomások páratartalom-mérését hogyan lehet kalibrálni vagy ellenőrizni?
2013. márc. 14. 08:20
 17/18 GYOZI válasza:
nekem is ilyen készülékem van , és már olyan régóta működik , hogy el felejtettem hogyan kell csatornát váltani . tud valaki segíteni melyik gombokat kell megnyomni a csatorna váltáshoz ? már mindet végig próbáltam de nem sikerált .
2013. okt. 6. 18:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Tudja valaki hogyan lehet az LCD kontrasztját növelni? Természetesen, nem gombokkal hanem SMD cuccok átszervezésével, cseréjével. Sehol nem találok hozzá rajzot vagy a fő panel típus alapján leírást. Nagyon megköszönném mert nagyon halvány az enyémen. Vadi új erős elemmel is, temérszetesen... ! Köszönöm, a választ privátban is fogadom!
2016. febr. 20. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!