Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van valakinek windows7 a...

Van valakinek windows7 a gépén? Valaki leírná hogyan kell ezt beállítani, mert már ideg vagyok tőle.

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy notebookot. Windows7 rendszer van rajta. Olyan szinten kifogott rajtam, pedig értek a gépekhez, hogy már kedvem lenne kidobni.

Hogyan kell átállítani az asztal hátterét?

Bemegyek oda, hogy start-vezérlőpult-mintaképek rákkantitok a képre és nem ad lehetőséget akármit teszek, hogy beállítsam asztali képnek. Próbáltam a netről is képet. Ott a képre nyomtam jobb gombbal, ott van hogy asztali háttérnek mentés. Rányomtam. De nem cseréli ki, nem csinál semmit. Miért?

2011. okt. 15. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Asztalon jobbklikk, személyre szabás ->asztal háttere.

Ha nem megy, akkor valószínűleg nincs szerencséd és lebutított win7, ami netbookokra is kerül.

2011. okt. 15. 20:18
 2/10 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen funkcióm.

Egyedül netnél, ha egy képet mentenék, ott hozza ki a jobb gombra azt, hogy asztal háttereként lementés. Rányomok, hogy igen, de semmi változás.

2011. okt. 15. 20:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Zene mp3-ra írása ugyszint. Bejön a zene a netről egy sötétkék ablakban. Rámegyek a műsortárra, van ott olyan, hogy írás, de arra sem reagál semmit. Nem tudom lementeni.
2011. okt. 15. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg Win 7 Starter van rajta, amin nem lehet hátteret változtatni.

Segédprogrammal megoldható, keress rá gugliban.

2011. okt. 15. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
CD írás is ugyanez miatt, Starterben nincs ez a funkció.
2011. okt. 15. 20:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Az van rajta. :(

Tudnátok segíteni, mivel oldhatom meg? Nagyon hálás lennék érte. Már neten keresgettem, de kezdek kiakadni már.

2011. okt. 15. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
2011. okt. 15. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne sz@rozz vele, cseréld le a Startert, mert egy rakás dolog van ami ki van tiltva belőle és még szivatni fog.
2011. okt. 16. 01:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a linket!

Másik dolog: most költsek külön programra? Marha jó, most vettem ezt a sz_rt is.

A zenét sikerült megoldani, youtube-on keresztül.

2011. okt. 16. 02:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves Linkelő!

IMÁDLAK!!!! Végre sikerült!

2011. okt. 16. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!