Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hangosítás vezeték nélkül?

Hangosítás vezeték nélkül?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a keverő és egy aktív hangfal között vezeték nélkül menjen az adat, nagytávolságon ? Hogyan működik ez?
2011. okt. 22. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Rádiófrekvenciás hangátvitellel.Bár keverő nem igen létezik beépített adóval lehet kapni külön csatlakoztatható adókat(és a hangfalhoz vevőket).

Nézz szét nagyobb és komolyabb hangtechnikai szaküzletben !

2011. okt. 22. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Sose kötik össze a keverőt rádiósan az aktív hangfallal. A vezetékes a tuti!
2011. okt. 23. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Az túlzás hogy sose mert abban a diszkoklubban ahová járok-dolgozgatok(egyébként haver a tulaj és én ajánlottam neki is a vezeték nélküli rendszert) ilyen működik 2 éve és nagyon szuper több dj is dicséri.

Nem buta rendszer még vezeték nélkül sem, még 3D hangzást is viszi, és nem kell bajlódni a több tíz méter kábelköteggel!

2011. okt. 23. 15:04
 4/6 A kérdező kommentje:
És ilyen FM adót honnan lehet venni? Rákeresgéltem és azt találtam hogy engedély kell egy ilyen működtetéséhez. Egyébként csak kapcsolási rajzokat találtam, amik jók több km távolságba is.
2011. okt. 23. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Több km? Ilyen sajnos nem létezik(max ha építesz de ahhoz tényleg engedély kell).Mi házon belüli szerkezetekről beszéltünk eddig.
2011. okt. 23. 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:
2011. okt. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!