Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nikon D3100 vagy Canon EOS 1100D?

Nikon D3100 vagy Canon EOS 1100D?

Figyelt kérdés
szerintetek melyik jobb? miért? melyiket érdemesebb megvenni? tapasztalatok? előre is köszi
2011. szept. 23. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van itt olyan aki egyáltalán ért is hozzá?

Mindenki nikon bu..?,nos nemrég én is ebben a cipőben jártam, nikon d3100 vagy canon 1100d tetszett a nikon nagyon,boltban megfogdostam őket de élőben nagyon tuti volt a canon 1100d és ezt választottam,nem bántam meg,szerintem nagyon elenyésző külömbség van a két gép között,a kis canon nal nagyon jó képeket lehet csinálni,nem bántam meg hogy meg vettem,a másik meg nem tudom obijektíveket elnézve is pl az olcsóbakat én drágábban láttam a nikonhoz,szóval nem tudom kinek mi engem a canon áttérített az álmodozásom tárgyáról a nikonról

2011. nov. 9. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:

11-01 23:29

Nyugi van a nikon obijaiban autofocus,már az alap hozzáadot 18-55mm obin is ott a kapcsoló és nem csak a drágákon van

2011. nov. 9. 15:12
 13/14 Turcsiorrukiselefánt válasza:
62%

"am én is lány vagyok^^ (ha ez számít)"

hogyne számitana, főlleg kefélés előtt lényeges kérdés!

2011. nov. 10. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Turcsiorrukiselefánt

Ez jó :DDDDDDDDDDDDD

2011. nov. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!