Nikon D3100 vagy Canon EOS 1100D?
Én a Nikont venném.
Frissebb modell,többet is ad, és a kenont nem is komálom.:)
Juj, pont ezen vacillálok én is, nem is láttam, hogy Te is ugyanezt írtad előttem ki. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..
hány éves vagy?
mármint ha nembaj ha megkérdezem :$
26 (és lány, már ha ez számít :D) A Nikont fogom venni, ez már tuti. Alap obival, és majd később (ha meganultam már tökéletesen kezelni, ez lesz az első tükörref. gépem) veszek jobb objektívet hozzá.
Te hogy döntöttél? És hány éves vagy? :D
még nemtudom :/ alapból nekem is jobban tetszett a Nikon de a boltban az eladó nagyon nagyon dicsérte a Canont főleg ezt a középkategóriából és én még csak 17 vagyok aputól fogom kapni ajándékba, nekem is ez lesz az első ilyen és persze ő jobban hisz az eladónak mert hogy ő ért hozzá de majd meglátjuk :D
am én is lány vagyok^^ (ha ez számít)
Nos...a Nikonhoz valószínűleg olcsóbban kapsz kiegészítőket,és a D3100 egy elég friss,és jól összepakolt modell.Az érzékelője nagyon pofás, magas ISO-t is jól használja.
Számomra a menürendszere is kezelhetőbb.
hát... akkor azt hiszem én is a Nikon mellett döntök :D
köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!