Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nikon D3100 vagy Canon EOS 1100D?

Nikon D3100 vagy Canon EOS 1100D?

Figyelt kérdés
szerintetek melyik jobb? miért? melyiket érdemesebb megvenni? tapasztalatok? előre is köszi
2011. szept. 23. 21:54
1 2
 1/14 Sárkányfűárús ***** válasza:

Én a Nikont venném.

Frissebb modell,többet is ad, és a kenont nem is komálom.:)

2011. szept. 24. 11:50
 2/14 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy többet? ez lenne az első tükörreflexesem szeretnék megtanulni komolyabban és a boltban az eladó nagyon a Canon-t ajánlotta de mindenhol azt olvasom hogy ebben a kategóriában a Nikon jobb nem nagyon ismerem még ki magam e téren és nem szeretnék rosszul választani bár nagyon sok különbség nincs a kettő ára között de szeretném a legjobbat :)
2011. szept. 25. 20:28
 3/14 anonim ***** válasza:

Juj, pont ezen vacillálok én is, nem is láttam, hogy Te is ugyanezt írtad előttem ki. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..

2011. szept. 26. 18:42
 4/14 A kérdező kommentje:
és te melyiket fogod választani? :D
2011. szept. 26. 19:46
 5/14 A kérdező kommentje:

hány éves vagy?

mármint ha nembaj ha megkérdezem :$

2011. szept. 26. 19:47
 6/14 anonim ***** válasza:

26 (és lány, már ha ez számít :D) A Nikont fogom venni, ez már tuti. Alap obival, és majd később (ha meganultam már tökéletesen kezelni, ez lesz az első tükörref. gépem) veszek jobb objektívet hozzá.

Te hogy döntöttél? És hány éves vagy? :D

2011. szept. 27. 00:04
 7/14 A kérdező kommentje:

még nemtudom :/ alapból nekem is jobban tetszett a Nikon de a boltban az eladó nagyon nagyon dicsérte a Canont főleg ezt a középkategóriából és én még csak 17 vagyok aputól fogom kapni ajándékba, nekem is ez lesz az első ilyen és persze ő jobban hisz az eladónak mert hogy ő ért hozzá de majd meglátjuk :D

am én is lány vagyok^^ (ha ez számít)

2011. szept. 27. 11:11
 8/14 Sárkányfűárús ***** válasza:

Nos...a Nikonhoz valószínűleg olcsóbban kapsz kiegészítőket,és a D3100 egy elég friss,és jól összepakolt modell.Az érzékelője nagyon pofás, magas ISO-t is jól használja.

Számomra a menürendszere is kezelhetőbb.

2011. szept. 27. 11:58
 9/14 A kérdező kommentje:

hát... akkor azt hiszem én is a Nikon mellett döntök :D

köszi a választ :)

2011. szept. 27. 11:59
 10/14 anonim válasza:
szerintem a nikon jobb, de arra figyelj(figyeljetek), hogy nincs benne autofocus, és ha a késöbbiekben szükségetek lenne rá, akkor olyan obit kell vennetek amiben van af-s, es annak jóval borsosabb az ára. egyébként én is pont most akarok d3100-at venni. ;D
2011. nov. 1. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!