Árulnak egyáltalán olyan akksit aminek olyan kimenete van mint a konnektornak?
nézegetem a googleba ,de semmi
tehát mintha a konnektorba dugnád be a cuccot, van ilyen csak aksiba?
Hirtelen nem tudok mit javasolni
A nagy szünetmentesek egyrészt drágák másrészt rohadt nehezek. Utána kéne nézni hogy az erőlködő mennyit eszik aztán ehhez nézni valami szünetmentest. Esetleg venni valami kisebb teljesítményű erősítőt kimondottan utcai célra.
Az UPS csatlakozója egyébként jó lehet
Ha itt megnézed a csatlakozókat a hátulján akkor az pont olyan mint a legtöbb számítógép táp csatlakozója (szóval ha esetleg nem is kapsz bolti átalakítót egy dugalj és némi kábel segítségével lehet csinálni)
Ami még eszembe jutott UPS mellett/ellen az olcsóbb típusok amennyire tudom nem szinusz hullámot adnak ki hanem négyszöget (a drágábbak adnak rendes szinuszt) na ez a legtöbb számítógépet nem szokta zavarni de hogy az erősítőt mennyire fogja arról fogalmam sincs (azt kétlem hogy tönkre menne ép csak a minőséggel lehetnek gondok)
"07.02 én azt látom hogy van rajta egy rakat de az a gond hogy ha én be akarnék dugni egy kenyérpirítót az eszközbe akkor nem tudnám mer' nem olyan a bemenet.."
Ha csak ez a gondod...
Kb 2 perc egy hosszabító dugóját levágni és összekötni egy számítógép csatlakozóval amilyen a tápon van.
Amúgy jobban jársz ha a gitárodhoz egy autós erősítőt használsz, az eleve akkuval megy. És talán olcsóbba is kijössz, az üzemidőről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!