Árulnak egyáltalán olyan akksit aminek olyan kimenete van mint a konnektornak?
nézegetem a googleba ,de semmi
tehát mintha a konnektorba dugnád be a cuccot, van ilyen csak aksiba?
nos .van egy gitárom. és egy gitárerősítőm. felmerült a gondolat bennem hogy milyen f.sza lenne ha kint gitároznék az utcán erősítővel, de ahhoz kell áram. honnan szerezzem ha nem akkumlátorból????
valamit nem értek biztos akkor kérlek világosíts fel:)
"A kérdező kommentje:
nem akarok balfsznak tűnni ,de nem sok olyat láttam a képeken amelyeknek konnektor kimenete van :\
Ne erőltesd ...
:(
ezzel nem jutottam előrébb. olyat keresnék aminek olyan bemenete van amibe belehet dugni konnektor kimenetű eszközöket :D. ezdekacifántos
Szóval a lényeg:
A sima aksi nem jó mert az egyen áramot ad le.. ráadásul sokkal kisebb feszültséggel mint a hálózati.
Amiket fent linkeltek azokban van egy plusz elektronika ami a 12V-egyen feszültségből csinál 230V váltót.
Na most ezzel az lesz a bajod (szerintem) hogy a szünetmentesek általában arra vannak kitalálva hogy a rövid áram szüneteket hidalják át számítógépeknél.
Az erősítők általában nem esznek keveset szóval lehet hamar lemerül. (esetleg agregátor... de az meg hát nem a legideálisabb megoldás)
gábor akkor mit javasolsz? aggregátor tényleg nem ideális
07.02 én azt látom hogy van rajta egy rakat de az a gond hogy ha én be akarnék dugni egy kenyérpirítót az eszközbe akkor nem tudnám mer' nem olyan a bemenet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!