Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet erre valami megoldás?...

Lehet erre valami megoldás? (Nikon L19. )

Figyelt kérdés

Másfél éve vettem,amatőr szintü hobbi fotózásokhoz egy Nikon L19es(elemes) fényképezőgépet,az elemek begyömöszölése mindig gondott okozott,fél éve el is törött az elemeknek a tartója,és nem tudom rendesen használni,anélkül hogy ne ragasszam le(különben anélkül nem müködne)

Az a kérdés,hogy ezt egy Nikon szervízben megtudják javítani garanciálisan?

Garancia nélkül sokat kérnének a javításáért?Mert akkor nem éri meg,ha annyi lenne a javítás mint maga a gép :)

2011. júl. 27. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak egy telefonhívásba kerül megtudnod:

[link]

2011. júl. 27. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, ha Nikon szerviz lennék meg tudnám mondani, de nem vagyok.

Miért írok mégis? Tanács: talán hívj fel egy Nikon szervizt, ők minden kérdésedre választ tudnak adni és nekik adhatod a zöld kezet. Én mondhatnék amit akarok, de ott lesz az igazság...

2011. júl. 27. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ugyan így jártam a PENTAX gépemmel,de nekem 2 év után tört le az elemtartóról a pöcök.A szervízben azt mondták,hogy az egész házat kell cserélni 25.000 Ft-ért.

Akkor volt a gép ára kb 35000 Ft.Elajándékoztam és vettem egy NIKON S8100 gépet,aminek beépített akkumulátora van.

2011. júl. 27. 09:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát igen,többet elemeset sem fogok venni az biztos,

utolsó: hát akkor a tiéd strapabíróbb volt :D Én ilyet ajándékba sem mernék adni, :P

A Nikon S8100 mennyibe került?

2011. júl. 27. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
55000 Ft-ba került.Elég drága,de Full HD videót rögzít és HDMI kimenete van.Ez most újdonság,később biztos olcsóbb lesz.Nekem fontos volt,hogy fényképezés mellett videózásra is alkalmas legyen a masina.
2011. júl. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!