Lehet erre valami megoldás? (Nikon L19. )
Másfél éve vettem,amatőr szintü hobbi fotózásokhoz egy Nikon L19es(elemes) fényképezőgépet,az elemek begyömöszölése mindig gondott okozott,fél éve el is törött az elemeknek a tartója,és nem tudom rendesen használni,anélkül hogy ne ragasszam le(különben anélkül nem müködne)
Az a kérdés,hogy ezt egy Nikon szervízben megtudják javítani garanciálisan?
Garancia nélkül sokat kérnének a javításáért?Mert akkor nem éri meg,ha annyi lenne a javítás mint maga a gép :)
Bocsáss meg, ha Nikon szerviz lennék meg tudnám mondani, de nem vagyok.
Miért írok mégis? Tanács: talán hívj fel egy Nikon szervizt, ők minden kérdésedre választ tudnak adni és nekik adhatod a zöld kezet. Én mondhatnék amit akarok, de ott lesz az igazság...
Én ugyan így jártam a PENTAX gépemmel,de nekem 2 év után tört le az elemtartóról a pöcök.A szervízben azt mondták,hogy az egész házat kell cserélni 25.000 Ft-ért.
Akkor volt a gép ára kb 35000 Ft.Elajándékoztam és vettem egy NIKON S8100 gépet,aminek beépített akkumulátora van.
Hát igen,többet elemeset sem fogok venni az biztos,
utolsó: hát akkor a tiéd strapabíróbb volt :D Én ilyet ajándékba sem mernék adni, :P
A Nikon S8100 mennyibe került?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!