Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » GPS nyomkövetőt lehet kapni?

GPS nyomkövetőt lehet kapni?

Figyelt kérdés
Lehet olyan készüléket kapni amit például egy kocsiba rakva meg lehet nézni hogy hol tartózkodik vagy merre járt , mindezt pc-n rögzíti , és egy programmal lehet kezelni.....
2011. júl. 13. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, de nem egészen így működik.

Meg tudnád mondani hogyan jut a PC-be a GPS által megállapított földraji koordináta?

(mobiltelefonon keresztül...)

Van teljes műholdas változata is, de annak igen húzós az ára, működtetése..

2011. júl. 13. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam ezért van hozzá progi , valahol feldolgozza , én meg neten keresztül leszedem.....
2011. júl. 13. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:

"Lehet, de nem egészen így működik.

Meg tudnád mondani hogyan jut a PC-be a GPS által megállapított földraji koordináta?

(mobiltelefonon keresztül...)

Van teljes műholdas változata is, de annak igen húzós az ára, működtetése.."

Hogy mi módon meg át a PC-be?

Te magad dugod bele. Utólag visszanézheted a rögzített adatokat.

[link]

2011. júl. 13. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Aha, igaz! Én a kérdés elejére válaszoltam, hogy hol jár..

Azaz online, azt másképp nem igazán csinálhatod meg, illetve vannak cégek, akiknél ez a fajta szolgáltatás előfizethető.

Az hogy hol járt, arra bármelyik GPS (akár mobiltelefon) is alkalmas, azzal TrackLogot rögzítesz, aztán otthon nézegeted. (Megtettem, működik, Googlee térképre szépen rárakja)

2011. júl. 13. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Letöltöd, ami ott van, rákattintasz, behúzza a Googlee Earthöt (ha van a gépeden), rápakolja az adatot.

És akkor nagyíts, nagyíts, nagyíts.. Még azt is láthatod, hogy a Bp. Éles saroknál átmentem a másik sávba.

Működik autóban, működik repülőn (lásd: Görögországba), működik hajón.

Mindez offline....

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 13. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!