Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kültéri gyors riportokhoz...

Kültéri gyors riportokhoz milyen mikrofont ajánlasz?

Figyelt kérdés

Szeretnék olyan videós tartalmakat csinálni, ahol az "utca emberét" kérdezem. Egy új iphone-om van, azzal rögzíteném a videós, csak ugye kérdés, hogy a hangrögzítést hogyan lehetne megoldani / hogyan lenne célszerű.

Fontos, hogy riporter hatást keltsek, úgyhogy ezek a felcsiptethető kis mikrofonok nem opciók. Olyan kellene, mint amit az újságírók is használnak kinézetre, csak valahogy össze kellene kötni a mobillal, hogy a videófelvételnél a hangot az eszközről vegye. Vagy ha külön venné a hangsávot és azt gépen tudnám szerkeszteni, az is jó lenne.

Hálásan köszi előre is

#mikrofon #kültéri mikrofon #újságíró mikrofon #beszéd mikrofon #mikrofon vásárlás tippek #milyen mikrofont vegyek
ma 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Te ilyen influenszer pályát akarsz befutni? Tegyél le róla nagyon gyorsan és kezdj el valami tisztességes dolgot tanulni!
ma 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyirányú puskamikrofon.
ma 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Ezt Most hagyd abba .
ma 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Szőröset.
ma 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Rühellem az infuencereket, az olyanokat meg pláne, akik az utca emberét zaklatják. Soha nem állnék meg egy ilyen influ riporternek. ( Mondjuk nézni se szeretem az ilyen "riportokat", csak folyton beléjük botlok a neten)
ma 15:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Istenem :D Van egy vállalkozásom, ami 1,2M Ft-ot hoz havonta, NEM INFLUENSZER vagyok, ti nagyon okosok. Marketingezni viszont kell, nézem az új lehetőségeket. Olyan jó, hogy buták vagytok mint a s9gg és nem a kérdésre válaszoltok, mert ti "felsőbbrendűek" vagytok...

Köszönöm annak az 1-2 hozzászólónak, aki értette a kérdést és legalább arra válaszolt. A többieknek meg javaslom az értelmezési problémáik mihamarabbi orvoslását.

ma 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Én értettem, csak le**arom😄
ma 16:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Légy rá büszke :)
ma 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!