Az epson jó minőségnek számít?
Az sx az multifunkciós készülék nem nyomtató. /sx110-m van/
Mindent összevetve otthoni használatra én az Epsont preferálom, az összes nagy közül a leginkább mindenevő patron tekintetében, nem kell töltéssel pancsolni, van utángyártott fillérekért.
Minőségi scannelésnél a hp előnyben van, de nyomtatásban nem jobb.
Ne szídd az EPSON-t, tanuld meg kezelni! Egy hibája van valóban: ha kifogy 1 patron akkor semmit sem lehet vele kezdeni. Ha erre odafigyelsz akkor tökéletesen kiszolgál.
És szépen nyomtat, ha nem 500 ft-os kínai festékkel eteted.
Nekem csak EPSON volt eddig. Az első 9 évig működött és szerelőt nem látott. A mostani az SX620FW kb. másfél éve van meg és le a kalappal.
Ez is egy olyan "háború" ,mint az INTEL-AMD; nVidia-ATI/AMD/; soha nem fogja elismerni egyik fél sem, hogy a másiké esetleg jobb.
Epsonom van 10 éve, mindegyikkel meg voltam elégedve, viszont mint említettem, komolyabb szkennelési feladatokra HP Scannerem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!