A chat chow szárazaeledel milyen minőségnek számít?
Az én cicámnak szerencsére nem alakult még ki csak félek mert nemrég ivartalaníttattam és tudom hogy így hajlamosíbb rá.
Te mit adsz neki húgykövesedés ellen?
Nekem ezt eszik a cicáim már vagy fél éve. Ugyan nem számít préémium tápnak, de már elég jó minőségű. Magasan a whiskas és hasonszőrű társai felett áll.
Az a lényeg, hogy néha adj mellé konzervet is, meg igyanak sok vizet. Ha megfelelő a folyadékbevitel, nem kell feltétlenül a legdrágább tápot venni ahhoz hogy ne legyen húgyköves. Én a dokit kérdeztem meg erről, és azt mondta hogy ne parázzak ezen, ahogy etetem a cicákat az telljesen kielégítő. :)
Egyébként nekik is ez a kedvencük, pl a royal canin-t meg sem hajlandóak enni.
Konzervesből Darlingot vagy Friskiest-t szoktam. Alutasakosból a Whiskas Supreme-et, meg Gourmet, halasakat.
Ezek nem olyan jó minőségű tápok, de nagyon szeretik, és úgy is csak heti 1-2x kapják, a fő eleségük meg úgy is jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!