Mennyire számít gyorsnak vagy lassúnak az 5.14 Mbps-os letöltés?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 20:35
1/10 anonim válasza:
Ma már inkább alap, de otthoni használatra, 1-2 gépre bőven elég. Még letöltögetésre is.
2/10 Panda Péter válasza:
egy átlagos adsl sebessége. ahogy írták is, böngészésre bőven jó, akár letöltögetésre is (persze azért a full hd-s mozika ne ezen szedd le)
3/10 anonim válasza:
HA ténylegesen ennyivel jön az adat, az nem rossz, böngészéshez, youtube-hoz elég. Filmeket lehúzni már hosszabb vele, de még mindig nem élhetetlen.
4/10 anonim válasza:
ha ennyi jön folyamatosan az elég jó, és még filmeket is szedhetsz vele, mert bő két óra alatt lejön egy 4,3 GB-os film... :)
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. jún. 19. 10:50
7/10 anonim válasza:
Nem kell fikázni azt a netet nálunk kemény 600kbs a max tehát az elég jó net
8/10 anonim válasza:
na szóval akkor tisztázzuk, nekem pl 12 megaBITes netem van, azaz 12.000-et el kell osztani nyolccal, hogy megkapjuk azt, hogy hány kiloBÁJTal fogok maximálisan letölteni, tehát nálam erre kijön 1500 kiloBÁJT/secundum, azaz 1,5 megaBÁJT/secundum... A kérdező egy 5 megaBITes netről kérdezett, szóval ha az 5000-et elosztom nyolccal, akkor megkapom a 625-öt, tehát 625 kiloBÁJT fog lejönni másodpercenként, tehát ugyanaz a net mint a tiéd... , mert azt kötve hiszem, hogy a tiéd 600 kiloBITes, mert akkor az azt jelenti, hogy 75 kiloBÁJTtal töltenél le, ami kb a betárcsázós internetnek a szintje, és szerintem olyan már sehol sincsen Magyarországon... :) szóval a fogalmakkal és a számokkal tisztában kell lenni... :)
9/10 Gyulusss válasza:
A betárcsázós net nem csak max 10-15 KB-ra képes?
10/10 anonim válasza:
De, de ahhoz közelebb áll, mint egy rendes nethez... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!